dorin cocos
Iubita lui Dorin Cocoş a fost în mall împreună cu o prietenă, de unde şi-au achizitionat mai multe articole de lenjerie intimă.

Dorin Cocoş a trecut peste divorţul de Elena Udrea, de acum trei ani, dar şi peste cel de anul trecut, de Diana Robu şi iubeşte din nou! Şi nu pe oricine, noua iubită fiind cu un sfert de secol mai tânără decât el.

Ultima cucerire a lui Dorin Cocoş este o blondă de 29 de ani, pe nume Raluca Miu, de profesie manechin. Omul de afaceri a scăpat de arest, cât şi de arestul la domiciliu şi poate circula liber prin oraş, să se mândrească cu noua lui iubită.

 

Pe data de 6 martie, Dorin a fost surprins de paparazzi, fiind prezent la o petrecere privată, însoţit de Raluca. Cei doi au plecat relativ devreme, în jurul orei 20:40, cu un taxi. Galant, fostul soţ al Elenei Udrea, i-a ţinut portiera când blonda a urcat în taxi. Îndrăgostiţii s-au îndreptat către zona Doamna Ghica- Maica Domnului, pe strada Grigore Moisil, taxiul oprind la un bloc vechi, unde probabil locuieşte Raluca sau vreo rudă de-a ei. Când au ajuns la scară, ea a sunat la interfon, iar o persoană le-a deschis. 
 

   

Un lucru e deja clar, Cocoş e galanton de galanton!

Trei zile mai târziu, miercuri, 9 martie, paparazzii s-au intersectat din nou cu Dorin Cocoş. Şoferul omului de afaceri s-a prezentat cu maşina la faţa locului, iar Dorin a ieşit din bloc de mână cu Raluca, dar nu singuri, cei doi fiind însoţiţi de o altă blondă. Când s-au urcat în maşină era ora 15:30. 
 

De aici au mers la o firmă Sema Park, unde au stat aproximativ două ore. La ora 17:40 au urcat din nou în maşină, omul de afaceri, galant, din nou, le-a ţinut portiera fetelor şi a aşteptat să se urce. Cele două blonde şi Cocoş au ajuns în jurul orei 18:16 la Mall Băneasa, unde le-a lăsat pe fete, Cocoş plecând la treaba lui.

Ajunse la mall, fetele au intrat la magazinul Intimissimi, unde au stat timp de 25 de minute şi au achiziţionat mai multe articole de lenjerie intimă. Apoi au vizitat şi alte magazine din mall.
 

Viaţa amoroasă a milionarului

Cocoş a avut o căsnicie destul de mediatizată cu Elena Udrea, de care a divorţat în iunie 2013. Omul s-a aflat la a doua căsnicie, după care a cunoscut-o pe stewardesa Diana Roibu (acum are 27 de ani), la care nu a stat la prea multe discuţii şi după doar două luni a luat-o de nevastă.
În momentul când au început problemele juridice ale milionarului, Roibu s-a evaporat, speculându-se că nu ar fi plecat cu mâna goală şi divorţul s-a terminat la fel de repede ca şi căsătoria. De atunci au fost momente de linişte în viaţa amoroasă a omului de afaceri, până a întânit-o pe Raluca.

 

Răzvan Sava

Citeste despre: dorin cocos, raluca, noua elena udrea


Share On Facebook