Antonia, Maya

Pentru Antonia, fetita ei este cel mai important om de pe pamant, iar dorul de ea o macina zilnic. Cand nu mai poate rabda, artista se urca in avion si se duce tocmai in Italia, pentru a-si strange fetita in brate. Asta a facut si zilele trecute.

Atunci cand se gandeste la Maya, inima Antoniei se umple dintr-o data de o mare fericire. Artista isi iubeste fiica mai mult decat orice pe pamant si ar face tot ce e posibil sa o vada fericita.

Antonia a petrecut cateva clipe de nepretuit langa fiica ei
Antonia a petrecut cateva clipe de nepretuit langa fiica ei

Asa ca, cea mai mare suferinta a artistei este ca micuta trebuie sa creasca departe de ea, la buncii paterni din Italia. Insa, de cate ori o macina dorul, se urca in primul avion si zboara pana la marea ei dragoste, Maya.

CITESTE SI

Pentru prima data si-a deschis sufletul si si-a povestit drama. Antonia sufera zi si noapte ca nu-si poate vedea fetita

Intalnire dramatica intre Antonia si fetita ei, dupa 5 luni: "Plange dupa mine. Mi se rupe sufletul" Ce s-a intamplat in Italia?

Asa a facut si acum, cand nu a mai rezistat fara sa isi stranga fetita in brate. Antonia a plecat din tara special pentru a-si vizita fiica, langa care a petrecut momente de nepretuit si si-a incarcat bateriile. Apoi, s-a intors in Romania, la treburile ei.

Antonia o iubeste nespus pe fetita ei, Maya
Antonia o iubeste nespus pe fetita ei, Maya

Se lupta pentru custodia ei

De cand a depus actele pentru a divorta de Vincenzo Castellano, fostul ei sot, Antonia nu s-a mai bucurat de prea multa liniste. Vedeta duce o lupta grea cu acesta, pentru custodia fetei sale. De curand, procesul a fost mutat in Italia, intrucat Vincenzo a sustinut in fata judecatorilor ca instantele din Romania nu au competenta necesara pentru a judeca acest caz.

A.D.

 

Citeste despre: antonia, antonia fetita, antonia fata italia, antonia fata vincenzo, antonia maya


Share On Facebook