anamaria ferentz

Anamaria Ferentz a trait o adevarata drama care a marcat-o pe viata. Un prieten bun al cantaretei s-a inecat chiar in fata ei, iar de atunci are frica de apa.

Astfel de tragedii lasa urme adanci in sufletul oamenilor care le traiesc. Asa s-a intamplat si in cazul cantaretei, care povesteste acum de ce nu mai are curaj sa intre in mare sau in ocean.

Anamaria Ferentz

"Intamplarea asta m-a marcat pe viata. Mult timp dupa aceea nu am mai intrat in apa si in continuare mi-e foarte frica de apa. Intru in piscina, inot, dar trebuie sa stiu ca ma pot agata de ceva, in caz ca obosesc. Iar in mare sau ocean nu stau decat la mal, unde simt nisipul sub picioare", a povestit Anamaria pentru Ziare.com.

anamaria ferentz


CITESTE SI
Ferent poarta verigheta pe inelarul de la mana dreapta, iar noi am deslusit misterul: "Este cadou, din Canada!"

HORROR! Anamaria Ferentz, complet nemachiata! Vezi in ce hal arata artista!

Anamaria a fost si ea la un pas sa-si piarda viata, tot prin inec. S-a intamplat la mare, insa norocul ei a fost ca un prieten i-a sarit in ajutor si a salvat-o in ultimul moment. Recent, cantareata a participat la o emisiune de sarituri de la trambulina, insa nu a vrut sa vina fara mama ei, care i-a dat curaj.
anamaria ferentz

"Cand am venit la bazin si am vazut aceste inaltimi de la care ar trebui sa sar, am crezut ca o sa mor. Am rugat-o pe mama sa vina cu mine, in primul rand, pentru ca mi-e drag sa o stiu in preajma mea. Apoi, ma gandeam ca, macar de rusine fata de ea, sa-mi fac curaj sa sar", a mai spus Anamaria.

D.C.

Citeste despre: anamaria ferentz, drama


Share On Facebook