Adi Moisescu

Adi Moisescu a devenit celebru datorită emisiunii pe care o prezenta la PRO TV, dar se pare că riscă să nu fie pe post în această primăvară.
 

Informaţiile sunt prezente pe Paginademedia.ro unde apare şi cauza pentru care emisiunea “Apropo TV” nu se mai află în grila de primăvară. Se pare PRO TV a hotărât ca începând de sezonul trecut, emisiunea să se autofinanţeze pentru a fi prezentă în grilă. Dacă sezonul trecut - al 20-lea - a avut sponsori şi a fost în grila Pro TV în toamnă, apariţia emisiunii în această primăvară este incertă. “Apropo TV” nu a găsit încă resursele de finanţare pentru a fi produsă. Potrivit aceloraşi surse, în momentul în care se va rezolva partea financiară, “Apropo TV” va fi pe post.

Adi Moisescu este unul dintre cei patru jurati de la
Adi Moisescu este unul dintre cei patru jurati de la "Romanii au Talent"

E căsătorit şi are doi copii
Andi Moisescu s-a născut în Bucureşti pe data de 26 octombrie 1972 în familia unui fost regizor de film. Este absolvent al Facultăţii de Matematică din cadrul Universităţii din Bucureşti. Prezentatorul emisiunii "Apropo TV" e căsătorit cu Olivia Steer şi au doi copii (Luca şi David).


Oana Pascaru
 

Citeste despre: informaţiile sunt prezente pe paginademedia.ro unde apare şi cauza pentru care emisiunea “apropo tv” nu se mai află în grila de primăvară. se pare pro tv a hotărât ca începând de sezonul trecut, emisiunea să se autofinanţeze pentru a fi prezentă în grilă.


Share On Facebook