Bianca dragusanu

Bianca Drăguşanu a umilit-o în urmă cu doar câteva zile, pe Rocsana Marcu, iar în urmă cu puţin timp, iubita lui Victor Slav a venit la ea în emisiune.

Invitată în platoul emisiunii pe care o prezintă Rocsana Marcu, Bianca Drăguşanu a fost extrem de relaxată. "Da Rocsana, înainte de orice ar fi bine să clarificăm o situaţie între noi două, eu am venit la emisiune pentru că am vrut să arăt că nu am avut nicio problemă cu tine. De foarte multe ori mi s-a părut că judeci oamenii, în mod special pe mine, mi s-a părut că eşti rea. (...) Măi Răzvan, dar nu ne întrerupe, noi două nu suntem certate, discutăm civilizat ca două fete," a spus Bianca Drăguşanu.

 

Bianca a umilit-o pe Rocsana Marcu
Bianca a umilit-o pe Rocsana Marcu

"Eu nu judec pe nimeni, Bianca. Oamenii trebuie să fie uneori mai sinceri, noi de multe ori la emisiune ironizăm anumite subiecte. Nu am ce să împart cu tine sincer," a spus şi Rocsana Marcu.

Mesajul facut public pe contul de socializare era adresat Rocsanei Marcu
Mesajul facut public pe contul de socializare era adresat Rocsanei Marcu

A atacat-o violent pe reţeaua de socializare

În urmă cu o săptămână, Bianca a facut publica o imagine ce contine un mesaj dedicat special pentru prezentatoarea emisiunii matinale. "Prostul nu cunoaste om mai destept ca el". In dreptul fotografiei aceasta si-a justificat gestul. "Cu dedicatie pt stimabila "doamna" cu 2 copii si 7 barbati care ne "incanta" in fiecare dimineata ( la matinal) cu atitudinea ei dezorientata si cracanata!", a scris Bianca Dragusanu in dreptul imaginii postata pe contul de socializare.Bianca nu a renuntat cu una cu doua si le-a raspuns fanilor cu un comentariu spumos. "E asa desteapta incat nici nu trebuie sa vorbeasca , se cracaneaza si e suficient", a fost comentariul iubitei lui Victor Slav.

Livia Lixandru

Citeste despre: bianca dragusanu, bianca dragusanu si rocsana marcu umilita


Share On Facebook