Acasă » Galerie foto » După ce Dee Dee a povestit că a fost abandonată în Thailanda şi a ajuns în scaunul cu rotile, Medana, cea mai cunoscută concurentă de la ”Insula Iubirii”, a confirmat declaraţiile. ”Crezi că ajungi în Paradis, dar…”

După ce Dee Dee a povestit că a fost abandonată în Thailanda şi a ajuns în scaunul cu rotile, Medana, cea mai cunoscută concurentă de la ”Insula Iubirii”, a confirmat declaraţiile. ”Crezi că ajungi în Paradis, dar…”

De: Cancan 22/06/2017 | 14:07

Dezvăluirile despre momentele dificile trăite de concurenţii din sezonul 3 al emisiunii ”Insula iubirii” nu au fost decât o repetare a ceea ce concurenţii sezonului 2 experimentaseră deja. CANCAN.ro, site-ul nr.1 din România, a aflat prin ce calvar au trecut aceştia pe parcursul filmărilor pentru reality-show.
 


Bianca de la ”Insula iubirii” nu este singura concurentă care s-a plâns despre ce s-a întâmplat în timpul filmărilor reality-showului. Accidentul lui Dee Dee nu este nici el singurul care a lăsat urmări grave. Medana, fostă concurentă a sezonului 2, a atras şi ea atenţia despre ce se întâmplă în Thailanda, plângându-se despre ce se întâmplă acolo.

”Crezi că ajungi în Paradis, dar asta înseamnă impunerea de a vedea Iadul, de a face compromisuri, de a juca cartea altora, de a te face de râs, ca într-un final Paradisul să fie filmul imaginaţiei altora, iar pentru tine un drum marcat pentru totdeauna şi un adevăr pe care nu vei putea să îl spui niciodată”, se destăinuia Medana prietenilor ei la venirea de pe ”Insula iubirii”, însă mulţi au trecut cu vedere mesajul ei.

Mesajul în care Medana vorbea despre cele întâmplate pe ”Insula iubirii”
Mesajul în care Medana vorbea despre cele întâmplate pe ”Insula iubirii”

Cuvintele fostei concurente din sezonul 2 al emisiunii ”Insula iubirii” au revenit în atenţie după ce Bianca, concurentă în sezonul 3, a vorbit deschis despre ce s-a întâmplat acolo.

Medana a confirmat pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România, faptul că mesajul îi aparţine, precizând însă că vrea să lase în spate trecutul.

”Da, acel text îmi aparţine, însă nu aş vrea să intru în detalii despre ce a fost. A trecut mult timp deja de atunci”, a declarat Medana, concurentă în sezonul 2 al emisiunii ”Insula iubirii”, pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

O prietenă de-ale Medanei ne-a povestit însă prin ce a trecut aceasta în Thailanda, dar şi după revenirea acasă: ”Nimeni nu te obligă să faci ceva, însă, oarecum, ajungi să faci tot ce ţi se spune, fiind manipulat şi constrâns de situaţie. Depinde foarte mult de fiecare şi de cât de puternic e, cât se lasă influenţat şi cum cedează în faţa producătorilor. Te fac să ajungi în depresie şi atunci te chinuie. Ei asta consideră test, ca atunci când ajungi în momentul cel mai greu să reacţionezi ok. Nimeni nu poate. Medana a ajus să înţeleagă, ca să zic aşa, că asta e treaba producătorilor, că asta e meseria lor şi că… aşa a fost să fie. Oamenii care vor merge mai departe în emisiune, vor trebui să fie puternici din punct de vedere psihic. E treaba lor şi o fac bine. Ei folosesc toate armele ca tu să treci prin toate stările şi sentimentele, iar în momentele cele mai grele să ştii cum să reacţionezi. Medana nu s-a cuplat cu nimeni, nu s-a sărutat cu nimeni, deci se poate. Contează să fii tare. Ea a trecut prin momente foarte grele acolo, a suferit enorm şi când a ajuns acasă, dându-şi seama că emisiunea a fost coşmarul vieţii ei. Dar toate i-au ajutat la final, pe toţi! Fiecare experienţă trăită acolo. Când s-au întors acasă, toţi, absolut toţi, au fost foarte dezamăgiţi, toţi au fost în depresie. Şi Medana a fost extrem de afectată, mai ales pentru că era însărcinată, deşi motive reale nu prea avea. A scris mesajul acela atunci când a văzut la TV un alt scenariu, care nu era adevărat. Fiind trei săptămâni în care eşti constrâns de anumite situaţii, suferind, fără un program de somn sau mâncat, mereu la filmări şi interogat, ajungi să cedezi psihic. Trăieşti acolo ca într-un film în care eşti actor. În momentul în care te întorci acasă, realizezi această experienţă, retrăieşti frica şi stresul, tensiunea de acolo. Medana şi Roby timp de trei săptămâni nu au putut dormi. Se culcau la 3:00 şi la 5:00 erau treziţi amândoi, aveau coşmaruri. Loredana, fosta iubită a lui Hamude, a avut cel mai mult de suferit. Ea a şi greşit şi a ieşit cel mai urât din emisiune. Ea a fost la psiholog, a făcut multe şedinţe, mai ales după ce a avut acel accident cu maşina. Nu se mai putea concentra la nimic, era pe altă planetă. Cu toate astea, fiecăruia li s-a spus că nu va fi uşor, că nu va fi vacanţă şi că o să fie greu. Problema e că toţi au luat-o în glumă. Au considerat că va fi ”luna de miere” sau ”burlăcia”, asta până când au ajuns acolo”.

Medana şi Robert şi-au conceput fiul pe ”Insula iubirii”

Robert şi Medana sunt foşti concurenţi la „Temptation Island – Insula Iubirii”. Aceştia şi-au demonstrat lor şi lumii întregi că atunci când există dragoste, tentaţia nu are nicio putere. Cei doi au conceput primul lor copil la sfârşitul emisiunii, în Thailanda, iar la scurt timp după revenirea în ţară s-au căsătorit.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț a făcut actrița odată cu postarea fotografiilor
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...