tudor chirila

George Alexandru, actor al Teatrului Nottara din Bucuresti, a murit sambata la Spitalul Fundeni. George Alexandru avea 58 de ani. De-a lungul carierei, el a jucat in peste 40 de filme si a interpretat zeci de roluri pe scena teatrului.
 

Tudor Chirila a postat recent pe o retea de socializare un mesaj trist, referitor la moartea actorului George Alexandru.

george alexandru

''A fost frumos in septembriele ala cand am filmat Milionari de weekend. Jorjac' (asa il alintau cei care ii erau aproape si isi castigasera acest privilegiu) era in mare forma. Niciun inceput de cadru fara o ironie, fara zambetul ala neterminat, o colaborare perfecta cu ochii lui vii, iscoditori. Mutra de tatar sugubat. Apoi au mai fost noptile lungi de vara de la Catalin, pe Stirbei, eram niste copii si el era un fel de Oberon al nostru. Mai tii minte, Dorina Chiriac? Si acum vine vestea asta implacabila intr-o zi de iarna. Poate ca pentru Jorjac' anul incepe bine. Pentru amintirile noastre... nu prea.'', a scris actorul pe pagina lui de Facebook.

tudor chirila

Solistul formatiei Vama Veche crede ca George Alexandru valora mai mult decat suma personajelor pe care le-a interpretat de-a lungul timpului si ca toate articolele sunt seci, incercand fara succes sa puna in valoare o personalitate.
 

''PS. Sunt atat de reci articolele astea care anunta sec realizari profesionale incercand fara succes sa inrameze o personalitate. George Alexandru era mai mult, mult mai mult decat suma personajelor lui.'', a completat artistul.

Citeste si:

Cele mai noi imagini cu baietelul lui Tudor Chirila! Cum arata iubita artistului la numai doua luni dupa ce a nascut!

Tudor Chirila, imagini SOCANTE in parc! Ce i-a facut artistul baietelului sau in vazul tuturor! Trecatorii au ramas masca

 

Tudor Chirila paraseste "Vocea Romaniei"?
 

Veste surprinzatoare dupa finala de la "Vocea Romaniei". Dupa ce a castigat de doua ori la rand concursul, Tudor Chirila ar fi anuntat ca vrea sa renunte la show.

Desi toata lumea se astepta ca Loredana Groza sa fie cea care pleaca, mai ales ca in acest sezon nu a ramas cu niciun concurent in finala, se pare ca Tudor este cel care nu mai vrea sa continuea.

Cunoscut ca fiind un tip taios, care nu se sfieste sa spuna lucrurilor pe nume, Tudor Chirila si-a facut auzita de multe ori vocea cand nu i-au convenit anumite aspecte din bucataria show-ului. Ba chiar, la un moment dat, cand spiritele s-au incins serios, Tudor a anuntat ca nu mai vrea sa participe la o noua editie "Vocea Romaniei".
 

Loredana Toma

Citeste despre: tudor chirila, george alexandru, mesaj, emotionant, moarte


Share On Facebook