robin williams

Robin Williams s-a sinucis astazi in apartamentul sau din Tiburon, in Nordul Californiei.

Actorul in varsta de 63 de ani se lupta cu o depresie severa iar luna trecuta s-a internat intr-o clinica de dezalcoolizare pentru a-si intari juramantul facut in urma cu foarte multi ani.

Actorul care in 1998 castiga premiul Oscar pentru filmul Good Will Hunting a avut mari probleme cu dependentele. Alcoolul si cocaina l-au transformat total la sfarsitul anilor 80, insa de 20 de ani renuntase la ele, cu exceptia unui scurt episod in 2006, cand n-a mai rezistat tentatiei si a baut din nou.

Robin s-a sinucis in apartamentul sau
Robin s-a sinucis in apartamentul sau

"Intr-o zi, am intrat intr-un magazin si am vazut o sticla mica de Jack Daniel's. Apoi am auzit o voce (...) care imi soptea la ureche: «Hei, ia doar o gura, doar una». Am baut si apoi a fost o scurta perioada in care imi spuneam «oh, sunt bine», dar lucrurile au scapat de sub control atat de repede", a declarat Robin Williams publicatiei Parade.

CITESTE SI
Declaratia CUTREMURATOARE a sotiei lui Robin Williams dupa moartea acestuia: "Mi-am pierdut sotul si cel mai bun prieten"

A MURIT Robin Williams! Politistii spun ca actorul S-A SINUCIS!

Ultimul post al acestuia pe Twitter a fost in data de 31 iulie, un mesaj pentru fiica sa, Zelda, care a implinit 25 de ani. 

robin williams

“La Multi Ani, Zelda Rae Willams. Un sfert de secol a trecut insa tu o sa ramai mereu fetita mea. La Multi Ani, te iubesc”, i-a scris actorul, care a postat si o poza din albumul familiei, in care isi tinea in brate fiica.

Robin Williams mai are doi copii, pe Zachary (31 de ani) si Cody (22 de ani). Zelda nu a raspuns ultimului mesaj postat de tatal ei, insa dupa ce a aflat ca acesta a murit, tanara a publicat un mesaj al scriitorului francez Antoine de Saint-Exupéry si a mai scris: “Te iubesc. O sa-mi fie dor de tine. O sa incerc sa am grija”

robin williams


D.C.

Citeste despre: robin willams, a murit, fiica, copii, familiei, biografie, filme, sinucis, mort


Share On Facebook