Loading the player...

Iulia Albu a recunoscut pentru CANCAN.ro intreaga poveste cu nasul Cristi Borcea. Vedeta TV a marturisit care a fost primul lucru pe care l-a facut dupa ce a primit avansurile milionarului.

Iulia Albu a avut primul vernisaj in cadrul caruia si-a prezentat expozitia, care se numeste Draga Dragana si exploreaza elemente de costum popular romanesc, elemente etnice, trationoal japoneze, precum si de travesti. Expozitia cuprinde atat cultura, parte de costum, accesorii , cat si video visual si performing. In cadrul acestui eveniment, Iulia Albu a oferit un interviu reporterilor CANCAN.ro, carora le-a povestit in ce relatii mai este cu Mihaela Borcea si cum a reactionat Mihai Albu cand a aflat ca sotia lui a fost asalatata de nasul Borcea. "Nu mai vorbesc deloc cu familia Borcea. Am intrerupt orice relatie de mai multi ani, de cand s-a intamplat evenimentul. Nu imi place sa vorbesc despre acest subiect. Este ceva personal. Cu Mihaela nu mai vorbesc deloc, nu am fost foarte bune prietene, iar dupa ce s-a intamplat nu am discutat nici macar o data. Mihai a aflat de la mine ce s-a itamplat. Eu i-am spus, a fost primul lucru pe care l-am facut.", a declarat Iulia Albu, pentru CANCAN.ro.

Iulia si Mihai Albu, impreuna cu nasii de la cununie, dar si de la botezul fiicei lor, Mihaela
Iulia si Mihai Albu, impreuna cu nasii de la cununie, dar si de la botezul fiicei lor, Mihaela

Citeste si:

Iulia Albu, primele declaratii despre relatia cu Cristi Borcea: " Au fost niste lucruri care..."

Iulia Albu, curtata in timpul mariajului cu fostul sot tocmai de nasul de la cununie

Fostul sef de la Dinamo are copii cu patru femei

Cristi Borcea este tatal a sapte copii: trei din casatoria cu Mihaela - Patrick (17 ani) si gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (12 ani), doi din mariajul cu Alina - George Alexandru (4 ani) si Gloria Elena (7 luni), unul din aventura cu avocata Simona Dana Voiculescu, o fetita de 8 ani, si altul cu Valentina Pelinel, care urmeaza sa se nasca in doar cinci luni. Cristi Borcea a fost casatorit 22 de ani cu Mihaela Borcea, de care a divortat in 2011, iar apoi s-a casatorit cu Alina Borcea, iar in paralel avea o relatie cu Valentina Pelinel, care era casatorita cu fostul om politic Cristian Boureanu.

Picioarele lungi si silueta Iuliei l-au facut pe Borcea sa uite de gradele de rudenie
Picioarele lungi si silueta Iuliei l-au facut pe Borcea sa uite de gradele de rudenie

 

Divort cu scandal

Iulia si Mihai Albu au hotarat să divorţeze, la sfarsitul lunii februarie 2013. Cei doi au format un cuplu din 2004 si au impreună o fetita, pe Mikaela, acum in varsta de 6 ani.

Larisa Ciută

Citeste despre: iulia albu, mihai albu, cristi borcea


Share On Facebook