Bianca si Victor
Bianca si Victor au devenit foarte discreti in ultima vreme

Chiar daca refuza sa recunoasca faptul ca s-au impacat, Bianca si Victor sunt vazuti foarte des impreuna, iar ipostazele in care au fost surprinsi nu arata deloc ca intre ei ar fi vorba doar de o simpla prietenie.

Victor Slav este, mai nou, co-prezentatorul unui show TV, iar Bianca nu se multumeste sa il priveasca doar de acasa. Blondina a mers, duminica seara, in platoul emisiunii si nu l-a scpat din ochi pe fostul ei sot.

Bianca si Victor

La un moment dat, cei doi au fost surprinsi chiar in timp ce se sarutau, toti cei de fata ramanand surprinsi cand i-au vazut in aceasta ipostaza.

Bianca si Victor

Asadar, daca toate aceste semne graiesc de la sine, Victor si Bianca, ati face mai bine sa recunoasteti ca nu va mai leaga “doar afacerile”, asa cum ati declarat la un momentdat, si ca relatia voastra inseamna mai mult decat un “suntem bine”. Nu de alta, dar sunteti tineri si liberi, iar multi dintre admiratorii vostri isi doresc sa va vada oficial impreuna, asa cum ati putut remartca in sutele de mesaje care curg pe site-urile de socializare.

CITESTE SI:

A fugit ca dracul de tamaie! Adevarul socant despre Slav iese la iveala abia acum! Cum l-a impins Anda pe Victor in patul Biancai

Dezvaluire BOMBA! "Bianca a avortat copilul lui Adrian Cristea in octombrie" Vezi cine sustine asta

Despartiti, dar impreuna

Bianca sustine ca relatia dintre ea si Victor nu s-a schimbat foarte mult dupa divort. Prezentatorul TV are acces si acum la cele mai importante lucruri din viata blondinei. Mai mult, aceasta spune ca se mai vede mireasa inca o data.

Potrivit clarvazatoarei Victor se va indragosti in vara anului viitor
Potrivit clarvazatoarei Victor se va indragosti in vara anului viitor

"Suntem desparţiţi, dar impreuna. Victor are cheile de la casa mea. Ma mai vad mireasa o data, pentru ca nu am savurat propria nunta. Eu nu am avut timp sa manânc la nunta mea, erau 300 de invitaţi. Cred ca Victor si cu mine am luat o decizie pripita. la un moment dat, nu mai eram hotarâţi, dar eram deja pusi in faţa faptului implinit. Nu am mai putut sa oprim, chiar daca ne-am fi dorit- La urmatoarea nunta, pentru ca, da, o sa mai fac, va fi altfel", a dezvaluit Bianca Dragusanu, la o emisiune tv.

R.O.

 

Citeste despre: bianca dragusanu si victor slav, bianca si victor, relatie bianca dragusanu, divort bianca si victor


Share On Facebook