Elena Mandinga

Elena de la Mandinga stie sa-si puna fanii pe jar. In urma cu putin timp, artista a facut publica o imagine, in care apare extrem de sexy la primele ore ale diminetii.

Cantareata a postat pe contul ei de socializare o imagine de senzatie. Interpreta si-a petrecut una din zilele trecute la piscina, alaturi de o prietena si a aratat fanilor, momentele pe care le-a imortalizat.

Elena Mandinga

Pentru ca este foarte atenta la felul in care arata, cantareata petrece multe ore in sala de sport, iar rezultatul se vede. Cu parul ud si foarte sexy, Elena a incins atmosfera prietenilor virtuali, care au sarict cu like-urile si comentariile.


Si-a albit dandura!

Constienta ca are de indurat in ceea ce priveste problemele de sanatate la nivelul fetei si ca trebuie sa aiba rabdare pana cand se vor rezolva, Elena Ionescu a inceput sa-si imbunatateasca imaginea, la alte capitole. Drept dovada ca, de curand, cantareata si-a facut o albire totala de dinti. In cazul ei, multi ar considera ca nu este tocmai cea mai buna alegere, tinand cont ca acum intreaga atentie se va indrepta asupra fetei, iar tenul nu este inca pe deplin refacut.

L.L

Citeste despre: elena elena mandinga, elena, mandinga, sexy


Share On Facebook