Monica Gabor

De cand s-a mutat in America alaturi de Mr Pink, Monica Gabor s-a schimbat in totalitate. Ea a renuntat la hainele sexy, in favoarea unora conservatoare, toate fara genunchi ori decolteu, nu se mai machiaza si nici nu are voie sa poarte bijuterii.

La cateva luni dupa divortul de Irinel Columbeanu, care a avut loc in anul 2011,  Monica Gabor recunostea ca se iubeste cu un chinez cu care locuieste in America. Barbatul, poreclit Mr. Pink, este un miliardar controversat in SUA, despre care nimeni nu are prea multe informatii. Cert este faptul ca Monica s-a schimbat total de cand a inceput relatia cu omul de afaceri si a renuntat definitiv la viata ei din Romania, pentru a fi alaturi de chinez.

Monica Gabor
Astfel, fosta scorpie de la Izvorani a ajuns sa vina in tara cam de doua ori pe an, iar de fiecare data a parut din ce in ce mai schimbata. Ultima data, Monica a pasit pe meleaguri autohtone in luna august, atunci cand a participat la parastasul mamei sale. Si de aceasta data, ca si in anii precedenti, Moni a adoptat tinute simple, largi, fara decolteu, dar si un machiaj simplu, aproape inexistent.


Are mai multe interdictii decat o maicuta!

 

Monica a ajuns in aceasta seara in Mamaia, acolo unde se afla fiica ei, alaturi de Irinel Columbeanu
Monica a ajuns in aceasta seara in Mamaia, acolo unde se afla fiica ei, alaturi de Irinel Columbeanu
Motivul? Religia lui Mr. Pink interzice ca femeile sa poarte tinute ce le scot in evidenta formele, ori machiaj care sa le accentueze trasaturile. Astfel, in numai doi ani, fostul manechin a ajuns sa aiba mai multe interdictii decat o maicuta inchisa intr-o manastire din varful muntilor. CANCAN.ro a aflat si de ce fosta doamna Columbeanu a preferat ca toate bijuteriile sale, estimate la peste 150.000 de euro, au fost inchise intr-un seif din Romania si de ce Moni nu le-a luat peste Ocean:
Monica a ajuns in tara in aceasta seara
Monica a ajuns in tara in aceasta seara
 " Nu are voie sa poarte metal, decat pietre. Se spune ca metalul atrage energiile negative. Acesta este motivul pentru care toate bijuteriile au ramas aici. Toti cred ca ea traieste intr-o lume perfecta, dar nu este chiar asa", a declarat un apropiat al Monicai, pentru CANCAN.ro.


CITESTE SI:

Hotul de bijuterii al Monicai Columbeanu s-a predat! "Am luat bijuteriile pentru ca...."

Decizie de ultima ora luata de Monica Gabor! Ce declara acum despre hotul care a "ars-o" cu aproape un sfert de milion de euro!

 

A fost la un pas sa isi piarda "comoara"!

 

monica gabor
Monica Gabor si-a lasat mai multe bijuterii in grija bunei sale prietene, Madalina Apostol, intr-un seif din casa acesteia. Fratele Madalinei a ales, insa, sa fure bijuteriile si sa le ascunda intr-un sat din judetul Giurgiu. Barbatul a fost prins, iar Monica si-a recuperat mica avere. Ba, mai mult, de dragul prietenei sale, ea l-a iertat pe hot.

 

Claudia Balan
 

Citeste despre: monica gabor, monica gabor interdictii, monica gabor iubit chinez


Share On Facebook