celine dion

Inceputul anului a fost unul negru pentru Celine Dion, care si-a pierdut in ultimele doua saptamani atat sotul, cat si fratele, amandoi suferind de aceeasi boala: cancerul!

Celine Dion a fost surprinsa, recent, pe aeroportul din Las Vegas. Imbracata in negru, palida si extrem de trista, aceasta si-a imbratisat prietenii care au venit sa ii fie aproape zilele acestea.

Sotul cantaretei, René Angélil, s-a luptat mulţi ani cu cancerul la gat, iar în cele din urmă a pierdut lupta.  La doar cateva zile, pe 16 ianuarie, Celine a primit o noua lovitura: si fratele ei a murit. El suferea de cancer la creier, limbă şi la gât, potrivit publicaţiei britanice Daily Mail.

Artista este distrusa de durere
Artista este distrusa de durere

René Angélil va fi înmormântat vineri, 22 Ianuarie. Slujba va avea loc la Basilica Notre Dame, din Montreal, acolo unde el şi Céline Dion s-au căsătorit în 1994. Soţul lui Celine Dion şi-a pregătit înmormântarea de acum câteva luni, pentru ca artista să nu fie copleşită de stres si durere. Totul a fost organizat conform planului facut de Angéli. Fratele cantăreţei. Daniel Dion va fi înmormântat cu o zi inaintea sotului artistei, scrie aceeasi publicatie.

Foto: captură video Daily Mail

Livia Lixandru

Citeste despre:celine dion, celine dion aparitie moartea sotului


Share On Facebook