bianca dragusanu

Bianca Dragusanu este un adevarat model pentru foarte multe fete tinere din Romania. Exista insa o mica problema despre care foarte putini au avut curajul sa vorbeasca pana acum. Bianca cea care apare la televizor si adevarata Bianca.

CRLB spune ca a cunoscut-l pe Bianca Dragusanu si ramas surprins sa afle ca in realitate, roscata este cu totul alta persoana.

"De doua ori m-am intalnit cu Biana Dragusanu, si cred ca am cunoscut o parte din ea ca om. Ce se vede la televizor nu este un exemplu bun, dar cand ne gandim la ea ca om, deja se schimba situatia. Ce se vede la TV lumea ia de bun. Aparent nu este un exemplu de urmat, desi a devenit un profit pentru fetele tinere”, a spus CRBL realitatea.net.

crbl


CITESTE SI

Reactia lui Victor Slav, dupa ce Bianca l-a acuzat ca a inselat-o! “Am inselat o singura data...”

Bianca Dragusanu, desfiintata de Iulia Albu! Blondina a fost aspru criticata pentru tinuta sa de la un eveniment

E mereu impreuna cu Victor

Desi inca poate mai au momente in care le vine sa-si faca reprosuri, sau momente in care trecutul ii prinde din urma, Bianca si Victor incearca sa depaseasca obstacolele si sunt impreuna mai mereu.

bianca dragusanu


Locuiesc amandoi in fostul camin conjugal, fac impreuna treaba la atelierul de croitorie pe care-l au si ies la pranz, la masa, tot impreuna, asa cum au fost fotografiati saptamana trecuta, de CANCAN.ro. Si, cel putin atunci cand vine vorba despre afaceri, se pare ca cei doi fosti soti fac echipa buna impreuna.


D.C.

Citeste despre: bianca dragusanu, victor slav, crbl


Share On Facebook