Loading the player...

Golgeter pur sânge, Claudiu Keşeru a marcat mai multe "goluri" decât era cazul, fiind prins de soţia lui în timp ce se săruta cu amanta. Noroc însă că Laura este una dintre cele mai iertătoare neveste de pe faţa pământului.

Episodul cu pricina a avut loc în luna mai a anului 2014, când, Claudiu - pe atunci la Steaua - a fost prins în "offside", fiind văzut sărutându-se cu altă femeie. Iniţial, Laura, nevasta lui, turbată de fiorul geloziei, a hotărât să pună punct mariajului, anunţând că divorţează de golgeterul roş-albaştrilor. Iată însă că, aşa cum se întâmplă uneori, şi în cazul soţilor Keşeru timpul a reuşit să rezolve problemele. Timpul... dar şi transferul lui Claudiu de la Steaua şi, implicit, părăsirea Bucureştiului şi a vieţii de noapte agitate din Capitală.

Keseru a petrecut Ziua Femeii in Herastrau, cu cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama
Keseru a petrecut Ziua Femeii in Herastrau, cu cele mai importante femei din viata lui: sotia si mama

Şi astfel se face că, acum, la doi ani de la scandalul respectiv, fotbalistul şi nevasta lui par să fi îngropat securea războiului, după cum se poate vedea în imaginile realizate de CANCAN.RO de 8 Martie.

Chipul Laurei Keşeru e dovada vie că
Chipul Laurei Keşeru e dovada vie că "totul se iartă, nimic nu se uită"

Profitând de vremea bună de afară, Keşeru şi-a luat nevasta şi a scos-o la o plimbare prin Parcul Herestrau. Cei doi nu au fost singuri, fiind însoţiţi de mama fotbalistului legitimat de gruparea bulgară Ludogorets şi de o prietenă de familie. Şi, deşi fericirea nu se poate citi pe feţele celor doi soţi, iată că liniştea a devenit literă de lege, semn că problemele au fost nu neapărat uitate, cât iertate...

B.P

Citeste despre: claudiu keseru, keseru, keseru sotie, keseru amanta, steaua


Share On Facebook