nicoleta guta

Familia Nicoletei Gută nu este deloc de acord cu faptul că aceasta a decis să se despartă de bărbatul cu care a trăit timp de 18 ani.

Chiar dacă Nicoleta sustine ferm că nu avea o viata frumoasă cu bărbatul ei si că nu are de gând să se mai intoarcă la el, fratele si sotul ei o sfătuiesc să se mai gandească.

Ei nu pot accepta să solista si-a refăcut viata cu alt bărbat si nu cred că aceasta era bătută de sotul ei.

"Imi doresc ca sora mea să depăsească acest moment si să revină cu picioarele pe pământ. Noi, ca familie, nu putem fi de acord ca ea să-şi lase sotul si copii pentru un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook. De la tata a primit altă educatie. Noi, ca si copii, ar trebui să il ascultăm. Nu face bine ce face. Pentru ce faci toate lucrurile astea? Tata te-a luat de urechi pentru că ai greşit. Imi doresc din suflet ca ea să vină la copiii si la bărbatul ei", a spus Marian, fratele cantăretei, la emisiunea La Măruţă.

Nicoleta e cea mai cunoscuta, dintre copiii lui Guta
Nicoleta e cea mai cunoscuta, dintre copiii lui Guta
La randul ei, Nicoleta s-a arătat foarte afectată de faptul că familia ei tine cu sotul ei. "Mă doare că si Marian e manipulat de toata nebunia asta. Ei tot spun că mă astepată acasă. De ce se bagă el in familia mea?

M-ati dat pe mine afară si il tineti pe el in casă. Asta e adevărul. Ei ar fi vrut ca eu să ii intreb pe ei inainte de a mă despărti de Andrei", a afirmat, supărată, Nicoleta.

 

C.V.

 

Citeste despre: nicoleta guta, despartire, nicolae guta


Share On Facebook