Cengher

Rudele cantaretei Nicoleta Cengher, care a murit arsa de vie intr-un club din Constanta, sunt distruse de durere. Ingenuncheata de durere, mama tinerei isi reproseaza in continuu ca faptul ca a lasat-o singura in noaptea fatidica. 

 

Cele trei tinere care au murit in restaurantul din Constanta aveau in fata lor o viata intreaga si cariere artistice minunate. Din pacate, totul s-a curmat brusc pentru ele...

Nico era o fata plina de viata
Nico era o fata plina de viata

Printr-o stranie coincidenta, chiar inainte sa intre in vestiarul in care avea sa-si gaseasca sfarsitul, ea a cantat melodia “Fire”, ca un semn nefast care prevestea sinistra tragedie.

Nico nu pleca niciodata neinsotita


Familia Nicoletei este sfasiata de durere, iar apropiatii ei nu au reusit nici pana acum sa se impace cu gandul ca fiica lor nu mai este. Mama tinerei spune ca se va intreba toata viata de ce a lasat-o neinsotita.

Tanara era extrem de talentata
Tanara era extrem de talentata

Femeia a explicat ca Nico nu pleca niciodata singura, dar in aceea zi fatidica ea a fost neinsotita. “Daca e ceva sa-mi regret, e faptul ca restaurantul Beirut a fost singurul loc unde avea program si unde n-a fost insotita decat de doua ori de tatal ei sau de mine, dar in general de tata. Cine a cunoscut-o pe Nico, la evenimente, la spectacole, la emisiuni TV, chiar si radio Nico nu mergea singura. Asta era regula stabilita de la 13 ani.

Mama Nicoletei se va intreba toata viata de ce a lasat-o sa plece neinsotita la restaurant
Mama Nicoletei se va intreba toata viata de ce a lasat-o sa plece neinsotita la restaurant

Oare de ce am crezut in naivitatea ei ..., totul e ok ,nu are nimeni nimic cu noi, vin si familii cu copii, pentru o ora si 30 de minute cat statea, ne suna dupa fiecare piesa, cand pornea, cand ajungea, sa coboare tata. Acum o aud... mami sunt la colt, sa coboare tata! Doamne de nu ne-ai sunat si in noaptea aceea ??? Toata viata am sa ma intreb de ce te-am lasat neinsotita ???”, a postat pe un site de socializare mama Nicoletei Cengher.

CITESTE SI 

Povestea socanta a cantaretei care a murit arsa de vie! Uite ce a facut cu putin timp inainte sa isi gaseasca sfarsitul!

Legatura halucinanta dintre incendiul in care au murit trei dansatoare si cel mai cautat terorist din Romania!

Mesajul cutremurator al uneia dintre tinerele moarte in incendiul de la Constanta! A avut o premonitie inainte sa fie arsa de vie!


Prietenii incearca sa o calmeze


Prietenii si rudele familiei Cengher incearca acum sa aline suferinta mamei. Ei ii explica faptul ca nu este vina ei pentru ce s-a intamplat in aceea noapte blestemata. “Nu va mai sfaramati doamna, nu este vina dumneavoastra. Nu poti sta alert secunda de secunda, necazurile te prind intotdeauna nepregatit”, a scris Mike. (A.S.)

 

Citeste despre: nicoleta cengher arsa de vie in club, mama nicoleta cengher distrusa, durere in familiile victimelor


Share On Facebook