Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu le ofera celor mai infocati fani ai sai senzatii neasteptate, dupa ce pe internet a aparut o fotografie cu ea aproape goala.

Blondina s-a pozat intr-o lenjerie intima transparenta, de culoare alb. Dupa cum se poate observa din imagine, Bianca si-a facut singura aceasta poza, dupa care a postat-o pe unul din conturile ei de pe site-urile de socializare.

Bianca Dragusanu

Suntem curiosi sa aflam care va fi reactia lui Victor acum, dupa ce se parea ca s-au impacat. Blondina tocmai a trecut de o cearta seriosa cu acesta, dupa ce i s-a reprosat ca s-a facut blonda ca pe vremea cand era cu Cristea.

Bianca Dragusanu

Pana cand Victor va avea ocazia sa reactioneze, admiratorii Biancai si-au spus deja parerea despre acesta aparitie “deocheata”. “Oh, Doamne!”, “Nice!”, “Perfect!”, sunt doar cateva din comentariile fanilor.

Bianca Dragusanu

CITESTE SI:

Le cloneaza-n vestiar? Ultima blonda care i-a calcat in asternuturi lui Cristea pare e bucatica rupta din Bianca!

"Asa erai cu Adi Cristea" Imaginile care l-au scos din minti pe Slav! Fostul sot al Biancai a vazut negru in fata ochilor cand...

Ce facea la 14 ani

Pe cand era doar o adelescenta de 14 ani si nici nu visa sa ajunga cea mai mediatizata femeie din Romania, Bianca Dragusanu era o eleva pasionata de desen si, mai cu seama, de caricaturi. Fie ca era vorba de recreatie sau chiar orele de curs, blonda punea mana pe creion si isi lasa inspiratia care o coplesea... sa curga.

Bianca Dragusanu

Asa a ajuns sa-si ridiculizeze colegii si chiar profesorii care, in mod evident, nu erau pe placul ei. Specialistii Anca Maftei si Hanibal Dumitrascu au incercat sa citeasca “mesajele” din spatele ineditelor opere de arta.

R.O.

Citeste despre: bianca dragusanu, bianca dragusanu dezbracata


Share On Facebook