Maria Iordanescu

Singura fată a lui „tata Puiu“ se pare c-ar fi din nou îndrăgostită până peste cap, însă de această dată cel ales de tânără nu pare să vină dintr-o familie cu „tradiţie“.

 

N-a trecut foarte mult timp de când CANCAN.ro vă anunţa că Maria Iordăneascu, fiica selecţionierului Anghel Iordănescu ar fi într-o relaţie cu fiul lui Gabriel Oprea.

Mai exact, în luna iunie a anului trecut, Maria şi Gabi Oprea Jr. erau atât de amorezaţi unul de celălalt, că se ascundeau până şi de prietenii lor. Cum relaţia celor doi n-a fost să fie, Maria a luat exemplul tatălui său şi a „selecţionat“ un nou iubit, cu care se afişează pe reţelele sociale.
 

Fata lu' tata s-a amorezat într-un local de fiţe

Fata lui „tata Puiu“ l-a agăţat pe Sebi în restaurantul în care acesta lucrează
Fata lui „tata Puiu“ l-a agăţat pe Sebi în restaurantul în care acesta lucrează

Doar că, de această dată iubitul Mariei nu pare să fie unul din cercul obişnuit de prieteni, pentru că tânăra l-a întâlnit într-un restaurant de lux din Capitală. Mai exact, Mariei probabil i s-a pus pata pe tânăr câtă vreme răsfoia meniul sau cât era la un suc împreună cu prietenele, pentru că Sebi este un ospătar apreciat într-un restaurant din Herăstrău.

Mai mult decât atât, fata lui „tata Puiu“ este atât de amorezată de noul său iubit, încât postează aproape încontinuu poze cu ei doi pe Facebook. Chiar dacă relaţia ei cu Sebi este abia la început şi nu par să aibă mai mult de câteva luni de când sunt împreună, Maria este de nedezlipit din braţele tânărului.

Maria pare mai fericită ca oricând în braţele proaspătului iubit
Maria pare mai fericită ca oricând în braţele proaspătului iubit

Nu prea ştim care a fost motivul pentru care Maria s-a îndrăgostit de Sebi, însă faptul că tânărul este muncitor şi îşi câştigă de unul singur existenţa pare să fi fost un punct important de pe lista de calităţi de viitor pretendent.
Fiica lui Anghel Iordănescu a avut o relaţie cu băiatul lui Gabriel Oprea timp de patru ani, iar cei doi s-au cunoscut fix prin intermediul părinţilor, care sunt foarte buni prieteni.

Mădălina Moraru

 

Citeste despre: maria iordanescu, anghel iordanescu, iubit nou, tata puiu, gabi oprea


Share On Facebook