adi cristea

Fostele iubite a lui Adi Cristea, Denisa Botcari si roscata Clara au facut declaratii socante in cadrul unei emisiuni tv.

Declaratiile facute de Clara si Denisa Botcarii il pun clar intr-o lumina proasta pe Adi Cristea. Satule de faptul ca fotbalistul a jonglat si le-a mintit pe amandoua, fetele au aruncat bomba si au dat detalii din dormitor."In pat ii place sa fie batut. Eu cred ca inregisteaza totul. Nu mi-e teama ca ma da in judecata, pentru ca nu are bani pentru asta. Noi nu suntem rele, dar el a inceput scandalul asta. Se vedea cand cu mine, cand cu Clara. Nu era corect. El a inceput totul. El ma mintea ca vrea o relatie serioasa cu mine", a spus Denisa Botcari. "Ne săruta pe gură, era aşa mecanic. Nu avea niciun feeling şi nu mă făcea nici pe mine să simt ceva. Adrian Cristea nu este un bărbat bun la pat", a adăugat blonda.

adi cristea

 Nici Clara nu s-a lasat mai prejos si l-a facut praf pe Adi Cristea. "Il alintam Koala. Si mi-a spus ca pe cele care au peste 30 de ani, le bate el. M-a rugat sa il bat, sa-i vorbesc urat, in pat", a marturisit roscata.

Citeste si

Asistam la cea mai neasteptata impacare din Romania? Ce face Adrian Cristea cand se duce in vizita la mama copilului!

Noua iubita a lui Adi Cristea rupe tacerea! Adevarul despre relatia cu 'Printul': "Nu vrea sa imi fac un nume pe spatele lui"

Isi mai doreste un copil

In ultima vreme, fotbalistul a petrecut destul de mult timp in compania fiicei sale si chiar recunoaste ca este minunat sa fii tatic. Ii place atat de mult, incat si-ar mai dori inca un copil, de preferat tot fetita. "Mai vreau copii, dar n-am cu cine, totusi oi gasi eu pe cineva. Nu conteaza daca va fi baiat sau fata, important este sa fie sanatos. Insa, cred ca mi-ar placea tot fetita", ne-a  spus Adrian Cristea.

L.L

Citeste despre:denisa botcari, denisa botcari relatie adi cristea


Share On Facebook