bianca mutu

Un nou episod din cea mai intriganta "telenovela" din showbiz-ul nostru s-a consumat zilele trecute. Protagonisti? Adrian Mutu si "fetele" lui: nevasta Sandra Bachici si eterna feblete Bianca Dragusanu.

De-a lungul ultimilor 6 ani, au existat nenumarate povesti confirmate in legatura cu relatia dintre "Briliant" si fosta asistenta a lui Dan Capatos.

Iar ceea ce s-a intamplat in prag de Sarbatori este de-a dreptul fabulos! Surse de maxima incredere au povestit in exclusivitate pentru CANCAN.RO cum a decurs intalnirea de gradul zero dintre cei doi.

bianca mutu

Episodul cu pricina a avut loc pe 23 decembrie, in ajun de Craciun, intr-un restaurant libanez din nordul Capitalei. In jurul pranzului, Mutu a sosit insotit de bunul lui prieten pitestean, Alex, dar si de frumoasa logodnica a "Briliantului", Sandra Bachici.

bianca mutu

La fel de frumoasa Bianca avea sa isi faca si ea aparitia, la nici 10 minute. Nu singura, ci la bratul vanjos al lui Mircea Branzei, partenerul ei de afaceri, alaturi de care a aparut in dese randuri in public.

_______________________________________________

Citeste si

Adrian Mutu, REVELION de CINCI STELE. Si-a dus viitoarea sotie in CUBA. Sejurul a costat aproape cat o garsoniera in Capitala

Mutu si Sandra Bachici anuntasera ca se casatoresc luna aceasta, insa…Au amanat nunta!

_______________________________________________

bianca mutu

Un "Briliant", doua fete frumoase - trei posibilitati. Ei bine, urmarea avea sa fie de-a dreptul comica. "Mutu era la o masa cu iubita lui si cu tovarasul sau. Bianca a intrat in restaurant cu asociatul ei si cu catelul. Cand l-a vazut pe Mutu, Bianca era sa scape cainele din brate", a declarat un martor ocular, pentru CANCAN.RO.

"Hai sa mergem, ca aici n-au mancare de post!"

Realizand prezenta fostului "decar" al nationalei, roscata i-a aruncat acestuia cateva priviri atente. Doar ca, la un moment dat, aceste priviri s-au intalnit cu cele ale logodnicei fotbalistului.

bianca mutu

Cele doua "feline" s-au privit in ochi pret de cateva secunde, dupa care, fastacita, Bianca avea sa paraseasca intempestiv localul, intorcandu-se la masa lui Mircea si zicandu-i acestuia, pe un ton fastacit: "Hai sa mergem, ca aici n-au mancare de post". Ceva, intr-adevar, foarte "dubios" pentru un restaurant cu specific libanez.

Sandra a ramas "muta" de uimire!

Imediat dupa plecarea Biancai si a celor doi masculi cu care roscata venise, la masa "Briliantului" avea sa aiba loc o scena de-a dreptul ilara. La propriu!

bianca mutu

"Mai intai, Sandra s-a uitat uimita la Adrian. Nu stiu ce i-a zis, dar au inceput amandoi sa rada. S-au amuzat copios minute in sir dupa ce a plecat Bianca", ne-a mai declarat sursa noastra.

Claudiu Stan

Citeste despre: bianca dragusanu, adrian mutu, sandra bachici, bianca mutu, mutu sandra, mutu iubita


Share On Facebook