Loading the player...

Nicolae Guta isi imparte cum poate mai bine timpul, astfel incat sa le multumeasca atat pe Narcisa, cat si pe Beyonce de Romania. Tata a 10 copii, Guta a trecut in ultimele saptamani prin momente grele, fiind pus intr-o situatie dificala.

Beyonce de Romania a reusit sa repare stricaciunile facute de Narcisa. A schimbat geamurile si tot ce s-a mai spart in acea seara, care cu siguranta nu o va uita niciodata. Nicolae Guta a luat-o in miez de noapte pe Beyonce de la hotelul unde era cazata si au ajuns impreuna in casa cu pricina.

Au stat aici pana dimineata, iar paparazzii CANCAN.RO au fost cu ochii pe ei. La ora 07:00 s-au trezit, iar o ora mai tarziu au iesit pe usa, impreuna cu micuta lor, Anais. Au plecat cu masina lui Nicolae Guta, un Logan alb, pana la Spitalul Clinic de Urgenta "Bagdasar-Arseni".

Beyonce de Romania si Guta au plecat spre spital
Beyonce de Romania si Guta au plecat spre spital

Pe drum, Nicolae Guta si iubita lui s-au oprit la o benzinarie pentru a-si cumpara cafea, iar manelistul a fost extrem de generos. I-a dat Madalinei bani sa plateasca si nu a mai asteptat rest.

Guta se intoarce la masina cu cafeaua
Guta se intoarce la masina cu cafeaua
La spital, Madalina si Guta s-au intalnit cu mama blondinei si inca o prietena. Din cate se pare, micuta Anais a venit la un simplu control si nu este vorba de nimic grav.
Manelistul o alinta pe micuta Anais pe holurile spitalului
Manelistul o alinta pe micuta Anais pe holurile spitalului


Apare mereu la TV si are cu el o borseta plina cu bani. Are cantari atat in tara, cat si in strainatate, insa nu se lafaie si conduce un Logan.
Aceasta este masina pe care Nicolae Guta o conduce in fiecare zi
Aceasta este masina pe care Nicolae Guta o conduce in fiecare zi

CITESTE SI

BOMBA! Beyonce de Romania l-a inselat pe Nicolae Guta cu fostul iubit! "Recunosc, ne-am sarutat si..."

Detalii socante din vietile femeilor lui Guta! Ce au in comun Narcisa si Beyonce si ce fac amandoua dupa scandalul monstruos

Ce hotarare a luat in privinta Narcisei
Madalina a mai spus ca nu si-a retras inca plangerea impotriva Narcisei, insa, daca o va face, nu se va intampla din cauza faptului ca ii este frica de ceva.

guta


“Inca nu mi-am retras plangerea! Dar daca ar fi s-o fac, nu o fac pentru ca mi-e frica de cineva sau ceva, ci pentru copilul ei.”, a mai spus blondina.


D.C.

Citeste despre: beyonce de romania, nicolae guta, narcisa, copil


Share On Facebook