Fiica cea mare i-a încălcat ultima dorinţă lui Vadim! “Tribunul” se răsuceşte în mormânt

CANCAN.ro a dezvăluit în exclusivitate că Lidia Vadim nu a respectat ultima dorinţă a ”tribunului”, anume ca echipa de la ziarul Tricolorul să rămână întreagă, iar publicaţia să funcţioneze în aceeaşi formulă. Am aflat ultimele vorbe ale Vadim chiar înainte să moară.

CANCAN.ro a aflat că scandalul dintre Lidia Vadim şi Rodica Cârstea s-a mutat la tribunal, iar în curând cele două urmează să se întâlnească faţă în faţă cu avocaţii. Fostă colegă a ”tribunului”, una dintre jurnalistele care a lucrat la Romania Mare, a rămas fără loc de muncă din 25 septembrie. Femeia nu şi-ar fi încasat toţi banii, iar pe lângă asta, nu a avut carte de muncă în ultimii trei ani, iar Vadim Tudor i-a promis că-i face, însă, din pacate, acesta s-a stins din viaţa. Problema este că acum femeia nu mai poate ieşi la pensie pentu că nu corespunde profilului de pensionar. Femeia riscă să fie dată şi afară din casă, deoaree banca îi poate pune sechestru pe apartament din cauza unei datorii pe care o are . Şi fără loc de muncă, şi fără casă, Rodica Cârstea a rămas fără spernaţă, motiv pentru care a dat-o în judecată pe Lidia Vadim pentru că nu doreşte să-i dea drepturile.

Printre dorinţele lui Vadim se numără şi grijile pentru ”România Mare”.  Tribunul a dorit ca oamenii care lucrează acolo să fie protejaţi, nu daţi afară, pentru pentru Rodica avea o simpatie aparte, deoarece se cunoşteau de tineri.

”Ea a lucrat la Tricolorul, dar nu avea contract de muncă. Nici măcar o angajată sau un angajat nu a avut vreodată carte de muncă. Ea a lucrat acolo amărâta (Rodica Cârstea). Bietul Vadim ţinea la ea, chiar mie îmi spunea Vadim - bă, să ai grijă de ea. Ea este amărîtă, e chinuită, n-are niciun ajutor - ,  asta mică (Lidia) este ambiţioasă, voluntară, are pe una acolo (la Tricolorul), pe Carmen Ionică, care vrea să fie ea vioara întâi, dar nici măcar nu e ziaristă. Lidia a greşit, dar se bazează că nu are Rodica cum să demonstreze că a lucrat acolo, pentru că dacă nu a avut carte de muncă...  dar ei toţi nu au carte de muncă acolo. Nu lucrează legal, fără contracte.”, a declarat un fost angajat pentru CANCAN.ro.

Vadim Tudor s-a stins din viaţă în 2015

Vadim Tudor a murit pe 14 septembrie 2015, în Centrul Clinic de Urgenţă de Boli Cardiovasculare al Armatei, unde a fost transportat după ce i se făcuse rău. Starea lui s-a agravat după internare: se pare că a suferit un infarct miocardic şi decesul a fost înregistrat la ora 18.30.

"Tribunul" a candidat la alegerile prezidenţiale din 1996, clasându-se pe locul 5 din 16 candidaţi. La alegerile prezidenţiale din 2000 a ajuns în turul doi, unde a obţinut 33,17% din voturi. În 2004, a candidat la preşedinţia României şi a obţinut 12,57% din voturi. La alegerile prezidenţiale din 6 noiembrie 2009, lista PRM pe care a candidat a obţinut votul a numai 540.380 români, adică 5,56% dintre votanţi. În 2014, Corneliu Vadim Tudor şi-a depus candidatura pentru alegerile prezidenţiale din 2 noiembrie. Politicianul a scris 32 de cărţi, dar şi un scenariu la care a lucrat împreună cu Sergiu Nicolaescu, anume Triunghiul Morţii, regizat tot de marele actor. A înfiinţat revistele România Mare, în care a continuat politica revistei scriitorului Eugen Barbu, Săptămîna (culturală a capitalei), considerată de mulţi critici literari o oficină a Securităţii, prin care, în anii '70-'80, erau puse în circulaţie informaţii provenite din arhivele acestei instituţii şi erau utilizate pentru şantaj politic şi pentru contracararea postului Radio Europa Liberă în cadrul proiectului zis Meliţa şi eterul.

Larisa Ciută

Citeste despre: rodica carstea, vadim tudor, vadim tudor colega


Share On Facebook