maria panait

Maria Panait este fiica celebrei creatoare de moda, Liza, si a devenit cunoscuta odata cu rolul Ionelei din "Inima de tigan". Tanara este manechin, in timpul liber, iar in ultimul an s-a transformat spectaculos.

Maria Panait are aproape 19 ani si s-a facut cunoscuta publicului in urma cu aproape 10 ani, cand a jucat in serialul "Inima de tigan". De atunci, adolescenta nu a mai aparut in lumina reflectoarelor, insa a urcat foarte des pe podium, in prezentarile de moda organizate de mama ei.

maria panait

"Prezint moda pentru mama mea. Bine, eu sunt cam micuta de inaltime, nu cred ca as profesa pe viitor ca manechin. Mama m-a luat sa prezint de cand eram mica. Sunt un fel de mascota, ca sa zic asa", a declarat tanara in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

maria panait

In ultimul an, Maria s-a schimbat foarte mult, devenind o tanara extrem de sexy, iar dovada sta in aparitiile publice, atunci cand prezinta creatiile mamei sale.

maria panait

Mai mult, fotografiile realizate in vacanta confirma faptul ca nu mai este deloc fetita inocenta din telenovela care a facut-o celebra.

Citeste si

S-a intors la viata! Actorul din “Inima de tigan” vorbeste in PREMIERA despre drama de la “Colectiv”

Rugaciunile fiului actorului din "Inima de tigan": "Sa nu ma lasi, Doamne, orfan!"

maria panait

Actrita la varsta de 10 ani

Maria a urcat pe podium inca de la varsta de doi ani, cand Liza Panait, mama ei, a inclus-o in prezentarile sale de moda. Mai tarziu, tanara a devenit cunoscuta in cel mai de amploare proiect TV, telenovela "Inima de tigan", in urma cu zece ani.

Livia Lixandru

Citeste despre: maria panait, maria panait ionela inima de tigan, maria panait sexy


Share On Facebook