Diana Enache

Cluburile bucureştene au fost laute cu asalt de tinere venite de pe băncile liceului, iar printre ele se numără şi Diana Enache, care a picat într-un anturaj deloc pe placul tatălui ei, Adrian. Daniela Crudu este cea care îi ţine companie noaptea târziu.

Fete cu feţe zâmbitoare

În imagini, Daniela Crudu şi Diana Enache par cele mai bune prietene. Aşa ar fi şi în viaţa reală, căci de ceva vreme, fiica lui Adrian Enache umblă în anturajul Cruduţei. Cele două s-au şi pozat împreună într-o locaţie de lux din Bucureşti, unde, aproape în fiecare weekend, asistenta brunetă îşi face veacul. De ceva vreme, companie îi ţine şi Diana, care nu se dă în lături când vine vorba de distracţie. Aşa s-a întâmplat şi la finele săptămânii trecute, când Daniela Crudu, Diana Enache şi Maria Cocarcea, o cunoscută femeie de afaceri, au chefuit pe cinste până dimineaţa.   Cruduţa (26 de ani) nu prea mai este crudă, însă Diana da (19 ani), şi la propriu, şi la figurat, căci altfel ar ţine cont de faptul că noua sa prietenă nu are o imagine impecabilă şi a fost citată şi celebrul dosar ”prostituate de lux”. Daniela a dat, chiar în februarie, cu subsemnatul la poliţie în dosarul "prostituate de lux", în care sunt cercetate nume cunoscute din showbiz-ul românesc.

În ultima perioadă, Diana iese tot mai des prin cluburile din Capitală
În ultima perioadă, Diana iese tot mai des prin cluburile din Capitală

Dar, până la urmă, toată lumea o ştie pe Daniela ca fată bună, devreme acasă (nu ajunge pe lumină, ci pe la un 4-5, când încă e întuneric), iar Diana nu ţine cont de gura lumii, bat-o vina. Aşa că, fără să ştie tatăl ei (zicem noi, pentru că îl ştim pe Adrian Enache pretenţios când vine vorba de anturajul fiicei lui), tânăra proaspăt studentă s-a lăsat chiar fotografiată într-o ipostază, cum să-i zicem, aşa, mai ... sexy, să nu zicem erotică, iar imaginile vi le prezentăm şi vouă, doar sunteţi cititorii celui mai citit site din Romania şi ar fi păcat să nu le vedeţi tocmai pe CANCAN.ro.

Daniela Crudu e bună prietenă cu Diana Enache, fiica marelui artist
Daniela Crudu e bună prietenă cu Diana Enache, fiica marelui artist

Citeşte şi:

Fiica lui Adrian Enache, terorizata de fostul iubit! Diana a trecut din nou prin clipe grele, dupa ce a fost la un pas sa fie viol

A renuntat la Vancea si o vrea pe fiica lui Adrian Enache! “Noul Hagi” loveste din nou!

Eva Stan

Citeste despre: daniela crudu, daniela crudu diana enache, diana enache


Share On Facebook