stire internationala

Apple, fiica lui Gwyneth Paltrow si a lui Chris Martin, investeste deja sume fabuloase in imaginea ei. Aceasta plateste 140 de lire pe o sedinta de cosmetica faciala, desi are doar 11 ani.

Actrita in varsta de 43 de ani si-a dus fiica la cea mai faimoasa cosmeticiana de la Hollywood, Sonya Dakar. Aceasta infrumuseteaza clienti de seama precum Leonardo DiCaprio sau Jennifer Lawrence si are cele mai bizarre tratamente, care includ folosirea veninului de sarpe pentru a obtine un efect asemanator cu cel al injectiilor cu botox.

La doar 11 ani, fiica actritei si a solistului Coldplay investeste sume fabuloase pentru a arata ca si cum s-ar fi injectat cu botox
La doar 11 ani, fiica actritei si a solistului Coldplay investeste sume fabuloase pentru a arata ca si cum s-ar fi injectat cu botox

“Le adora. I-a spus mamei ei sa vina doar la mine pentru tratamente. E atat de preocupata de sanatate”, a povestit cosmeticiana Sonya. Un apropiat al actritei a declarat ca aceasta a fost la cabinetul Sonyei de nenumarate ori si ca este de parere ca orice metoda de prevenire este mai eficienta decat una de tratament. “Apple arata mai bine ca niciodata si nu e nicicand prea devreme sa incepi sa ai grija de tine. Tratamentele de cosmetica facial nu sunt deloc invazive. Cele doua vin impreuna la cabinet si isi petrec ziua intr-un mod placut, fortificandu-si astfel conexiunea mama-fiica”, a mai declarant sursa.


Ruxandra Patru
 

Citeste despre: gwyneth paltrow, chris martin, apple martin, tratamente cosmetic, sonya dakar


Share On Facebook