Florin Salam

Veste mare in familia lui Florin Salam. Fiul manelistului, Dani, in varsta de 12 ani, s-a vindecat miraculos. Baiatul suferea de aceeasi boala care a rapus-o si pe mama sa si a facut ani la rand tratament cu interferon.

In anul 2009, sotia lui Florin Salam, Fanica, se stingea din viata pe patul unui spital, dupa o suferinta cu o boala grea. Mai exact, hepatita C, care s-a transformat mai apoi in ciroza hepatica. Decesul acesteia la numai 27 de ani a scos la iveala un lucru cutremurator: fiul manelistului a mostenit boala mamei sale si, pentru ca incarcatura virala a pustiului era in acel moment foarte mare, el a urmat un tratament cu interferon.

Fanica avea doar 27 de ani cand a murit
Fanica avea doar 27 de ani cand a murit

Ani la rand, pustiul a mers saptamanal la spital, insa, in cele din urma, rezultatele au aparut. Asfel, medicii au decis ca Dani sa nu mai faca interferon si sa tina boala sub control numai cu ajutorul pastilelor:"Din pacate, de asa ceva nu te poti vindeca niciodata, insa poti tine boala sub control. Dani este un baiat puternic, iar organismul lui a raspuns foarte bine la tratament. Imunitatea ii este ridicata si nu mai face injectii cu interferon, o substanta foarte puternica. Insa, trebuie sa mearga la control o data la trei luni, pentru ca boala se poate reactiva in orice moment. Daca Fanica ar fi luat tratamentul asa cum trebuie, nu s-ar mai fi ajuns aici, nu ar fi murit", a declarat un apropiat al lui Florin Salam, pentru CANCAN.ro. Pentru tratamentul fiului sau, Florin Salam a scos din buzunar aproximativ 1000 de euro pe luna.

Livia Lixandru

Citeste despre:florin salam, florin salam baiat bolnav fanica


Share On Facebook