FLAVIA de la ”NEATZA” a făcut senzaţie la PREMIILE GOPO. Asistentei TV aproape că i-au ”explodat” silicoanele în corset

Flavia Mihăşan, "vecina" la "Neatza", de meserie dansatoare profesionistă, a fost prezentă la Gala Premiilor Gopo, unde a fost cu adevărat o apariţie. Rochia tip corset i-a lăsat la vedere ce are mai de preţ: silicoanele.

Flavia Mihăşan este "vecină" la "Neatza" de aproape trei ani, iar în tot acest timp a intrat în atenţia publicului datorită aspectului fizic, dar şi pentru că prezintă anumite ştiri îmbrăcată ... corespunzător. Adică în ţinute foarte sexy. Tânăra asistentă TV a fost însoţită la Premiile Gopo de mai multe persoane, printre care şi iubitul ei, actorul Alexandru Ion, pe care îl vedem zilnic la TV într-un spot publicitar al unei companii de telefonie mobilă.

Flavia a venit însoţită la eveniment de iubitul ei, care este de profesie actor
Flavia a venit însoţită la eveniment de iubitul ei, care este de profesie actor

Îmbrăcată într-o rochie neagă cu un corset din pene, Flavia a reuşit să atragă toată atenţia asupra ei. Nu rochia a fost cea care i-a făcut pe cei prezenţi să se uite neîncetat la ea, ci sânii cu implanturi, care păreau că se ”sugrumă” în ţinut, iar la un moment dat au fost gata să iasă afară ... Salvată a fost de faptul că a fost pe fază şi mai trăgea de rochie în sus ca să nu rămână la bustul gol. Oricum, Flavia a fost cu adevărat sexy, însă de asta ne-am convins şi la tv, în emisiunea ”Neatza cu Răzvan şi Dani”, unde o vedem în fiecare dimineaţă, de luni până vineri, la Antena 1.

Eva Stan

Citeste despre: flavia neatza, flavia iubit, flavia silicoane, flavia mihasan, premiile gopo


Share On Facebook