Uite ce show a facut Florin Salam la nunta fetei lui Nutu Camataru!

La inceputul lunii trecute, fiica lui Nutu Camataru, Gabriela si-a unit destinul cu alesul inimii ei, Marius. La acest eveniment faraonic au participat peste 1.500 de invitati numai unul si unul. Socrul mic a intins un cort in curtea casei sale din Ferentari si acolo a avut loc una dintre cele mai spectaculoase petreceri ale anului. Peste 300.000 de euro a costat intreg evenimentul.

FLORIN SALAM II DEDICA O MELODIE MIRESEI, "MISS ROMANIA", DUPA PAREREA MANELISTULUI SI II ROAGA PE INVITATI SA NU-I MAI DEA BANI CI SA-L LASE SA CANTE

Cancan.ro a intrat in posesia unor inregistrari audio cu prestatia lui Florin Salam de la nunta fiicei lui Nutu Camataru. Melodii de genul "Mor, mor, mor, stau cu tine zi de zi","Ia-ma viata mea in brate" sau "Cine e regina mea, este Gabriela" au fost dedicatiile speciale pe care Gabriela le-a primit atat de la prietenii tatalui cat si de la toti invitatii de la eveniment. Solistul nu a apucat sa termine niciuna din piesele pe care voia sa le cante, pentru ca din toti cei 1.500 de invitati, cineva voia mereu sa dea o dedicatie. "Dati-mi voie sa mai si cant ca am primit o gramada de bani. Mai da-i in colo de bani, ca vreau sa-mi fac si eu valoarea mea, pe care tot voi mi-ati dat-o in Romania asta mare" a fost rugamintea cu care Salam incerca sa-i induplece pe nuntasi sa nu mai "arunce" cu bani in el. Bineinteles ca cele mai multe dedicatii care au ridicat "musafirii" in picioare au fost din partea "lu' Tata Nutu" pentru toti prietenii lui si partenerii de "smecherii". Nici fiul socrului mic, Nutulica, nu a scapat de laudele muzicale pe care i le-au oferit toti camatarii.

SALAM CONTINUA SA FACA DEDICATII PESTE DEDICATII PENTRU TOTI INVITATII

Nicio dedicatie nu a fost sub 200 de euro, iar cei mai cu dare de mana au ajuns chiar si la sume de peste 100 de milioane. Bineinteles toate urarile si toate dedicatiile erau pentru "familia lu' Nutu, pentru fata lui, viata lui, pentru ginerica, pentru toti finii lu Nutu, pentru toata tara Romaneasca, pentru nasu mare" si pentru toti ceilalti invitati.

VEZI AICI CUM ISI DA FLORIN SALAM MASURA TALENTULUI SAU LA NUNTA FIICEI LUI NUTU CAMATARU

In cele cateva minute de inregistrare audio Florin Salam primeste aproape 15.000 de euro, desi show-ul lui nici macar nu incepuse. Pana dimineata se pare ca el a reusit sa tripleze suma. Ginerica a dat 200 de euro pentru nevasta lui, Gabi. Sotia lui Nutu Camataru, "doamna Mikaela" a dat si ea bani fara numar pentru sotul ei. Dan Bursuc a vrut sa-i faca un compliment nu doar financiar soacrei mici si a botezat-o "Ecaterina Teodoroiu" a petrecerii. Nutu Camataru nu l-a uitat nici pe fratele lui aflat "la necaz" si l-a platit pe Salam sa cante si pentru Sile Camataru si familia lui, dar si pentru toti camatarii lor.

Nunta a continuat pana dimineata, printre cei care au cantat la petrecere fiind si Smiley, Andreea Teodorova, bulgaroaica lui Costi Ionita, iar amfitrionul petrecerii a fost CRBL.