Monica Gabor

Monica Gabor trăieşte o viaţă de vis în America, alături de iubitul milionar Mr. Pink. Vedeta are însă o fetiţă în ţară, pe Irinuca, însă pe care nu a mai sunat-o de aproape o lună.

 

Monica Gabor se află de mai bine trei ani în America, unde lucrează pentru compania iubitului ei, Mr.Pink, alături de care a cunoscut staruri de la Hollywood. Vedeta TV vine ocazional în ţară, de obicei de două ori pe an, timp în care stă cu Irinuca, fiica ei cu fostul soţ, Irinel Columbeanu. În rest, cele două vorbesc pe Skype, iar Moni înceacă să fie la zi cu tot ce face fiica sa în lipsa ei. CANCAN.ro a aflat că deşi până acum vorbeau săptămânal, de aproape o lună, Monica Gabor nu a mai dat niciun semn de viaţă, iar fetiţa întreabă de ea. Irinel Columbeanu este singurul care are grijă de fetiţă, o duce la şcoală, îi dă o educaţie şi o îndrumă spre un viitor sigur, pentru care micuţa trebuie să muncească la şcoală. "Iri cu Moni nu prea vorbesc, adică, de fapt, mai deloc. Fata vorbeşte cu mama ei, însă el nu o întreabă niciodată ce a discutat cu Moni. De o lună, ele n-au mai vorbit. Irinuca tot aşteaptă să fie sunată, însă, cine ştie, poate are o perioadă aglomerată.", a declarat o sursă din anturaj pentru CANCAN.ro.

Monica Gabor, alaturi de fiica ei, Irina, când vedeta TV era în ţară
Monica Gabor, alaturi de fiica ei, Irina, când vedeta TV era în ţară

Divorţ scandalos

Monica Gabor s-a casatorit cu Irinel Columbeanu dupa ce a implinit varsta de 18 ani. Fastuasa nunta a avut loc in 2006, iar evenimentul a fost unul de mare anvergura. La putin timp, Moni a adus-o pe lume pe Irinuca, iar in 2011 s-au despărţit, după care au divortat. Cei doi s-au luptat prin tribunale ani de zile pentru custodia fetitei, insa miionarul a castigat procesul. Intre timp, Monica Gabor s-a mutat in America, unde locuieste si in prezent. Relatia dintre Moni si Irinel s-a terminat si din cauza faptului ca fostul model l-ar fi inselat pe milionar chiar si cu soferul personal. Monica Gabor (27 de ani) se afla in America, si-a scos implanturile mamare si a devenit un cu totul alt om. Studiaza si are o relatie cu un afacerist chinez pe nume Mr. Pink.

Citeşte şi:

Se insoara Irinel? CANCAN.ro are raspunsul!

Stabilită în America, fosta doamnă Columbeanu a uitat de îndatoririle de mamă. Şi-a abandonat total fiica!

 

Eva Stan

Citeste despre: monica gabor, irinel columbeanu, irinuca columbeanu


Share On Facebook