Dana Roba

Dupa ce anul trecut a decis sa se pocaiasca, viata a reusit sa o surprinda placut pe Dana Rona, care si-a gasit un barbat care o respecta si o iubeste.
 

Dana Roba, cunoscuta de romani datorita scandalurilor mediatice in care a fost implicata, in urma relatiei dintre ea si Guta, s-a casatorit la inceputul acestui an cu un arbitru de fotbal. Dupa ce in urma cu trei ani nu se ferea sa apara aproape goala in direct, sa vorbeasca deschis despre viata sa sexuala si sa se balacareasca in fata telespectatorilor, iata ca acum viata ei s-a schimbat total. Roscata a renuntat la viata zbuciumata pentru una linistita pentru ca s-a maritat cu Remus Balaciu, un arbitru de fotbal.

Cei doi sunt foarte fericiti
Cei doi sunt foarte fericiti

Contactata de reporterii CANCAN.RO, Dana Roba a spus ca stia ca anul acesta o sa se marite si o sa devina femeie de casa: "In primul rand ne dorim un copil cat de repede. Dani vrea baiat, iar eu vreau fetita. Am zis sa ne rugam si pe cine asculta Dumnezeu mai mult, aia sa fie. Anul trecut, in luna august i-am spus Liniei, prietenei mele din Austria, ca eu cred ca Dumnezeu o sa faca ca pana in ianuarie sa ma casatoresc, desi inca nu il stiam pe Dani". 

Dana are grija de sotul sau
Dana are grija de sotul sau

Fosta iubita a lui Nicolae Guta spune ca partenerul sau de viata alege sa ii demonstreze iubirea prin fapte, nu prin vorbe: "Sotul meu imi declara dragostea prin fapte nu prin vorbe. El se comporta foarte frumos cu mine. Imi face orice am nevoie eu, el este langa mine. El mi-a spus ca face orice pentru mine ca sa ma faca fericita." Nunta a avut loc in Timisoara iar dupa cununia religioasa a avut o petrecere restransa la care au participat cinci persoane, printre care nu s-au numarat si parintii mirilor.


Oana Pascaru

 

Citeste despre: dana roba si nicole gura, dana roba s-a maritat, dana roba arbitru


Share On Facebook