Dan Teodorescu

Atunci cand esti vedeta, trebuie sa faci orice pentru a-ti multumi fanii. Asa pare ca si-a spus si Dan Teodorescu, solistul trupei Taxi. Acesta a fost fotografiat intr-o ipostaza compromitatoare cu o domnisoara sexy, iar sotiei nu i-a picat deloc bine.

Dan Teodorescu are in spate ani buni de cariera, iar pana acum a fost pus in tot felul de ipostaze. Insa, nimeni nu se astepta sa il vada asa. De curand, artistul s-a aflat la Vama Veche, unde s-a bucurat de cateva momente de relaxare, dar si de intalnirea cu cativa fani.

Printre cei care il apreciau si ii iubeau muzica, s-a numarat si o domnisoara putin mai... dezinhibata. Aceasta s-a dezbracat in sanii goi si i-a cerut cantaretului sa ii acorde un autograf chiar pe bust, ceea ce se pare ca nu i-a picat prea bine sotiei lui Dan Teodorescu.

Dan Teodorescu a fost fotografiat in timp ce semna sanii unei domnisoare in Vama Veche
Dan Teodorescu a fost fotografiat in timp ce semna sanii unei domnisoare in Vama Veche

CITESTE SI

Dan Teodorescu si sotia, indragostiti ca in prima zi! Nu se despart nici macar atunci cand merg la toaleta! VIDEO

E bantuit de Taxi! E incredibil ce i s-a intamplat lui Dan Teodorescu! Ce a facut artistul dupa ce si-a pierdut telefonul

Marturisirea a fost facuta chiar de solistul trupei Taxi. “Pe plaja, in Vama Veche. Eu sunt, ca de obicei, vesel, discut cu fanii, dau autografe. Nevasta-mea e extrem de tacuta. Dar mi-a promis c-o sa vorbeasca acasa”, a spus acesta.

Solistul trupei Taxi si sotia lui sunt foarte fericiti impreuna
Solistul trupei Taxi si sotia lui sunt foarte fericiti impreuna

Dan Teodorescu si Irina sunt casatoriti din 2009

Solistul trupei Taxi si actrita Irina, fosta Chiosa, sunt casatoriti de 5 ani. Daca el a cunoscut succesul in muzica, ea a ajuns sa lucreze cu Francis Ford Coppola si a fost nominalizata la Cannes cu scurt-metrajul "10" in regia lui Dorian Boguta.

A.D.

 

Citeste despre: dan teodorescu, dan teodorescu domnisoara sexy, dan teodorescu fotografie compromitatoare, dan teodorescu sotie, dan teodorescu pe plaja, dan teodorescu vama veche


Share On Facebook