Gabi Tamas
Miercuri noaptea, Gabi Tamas a negociat cu reprezentantii lui Dinamo

Chiar daca ispravile din ultima vreme nu i-au facut prea mare cinste, iata ca exista si un capitol la care Gabriel Tamas se poate lauda. Fotbalistul nationalei are o sotie care arata extraordinar si care ii e alaturi de 10 ani.

Gabi si Ioana sunt impreuna din 2004 si au o fetita in varsta de 2 ani. Pentru ca el este jucator la echipa engleza Watford, toata familia s-a mutat in Regat, de o perioada buna de timp.

Ioana Tamas

Dupa scandalul-monstru din 2013, cand Gabi Tamas a spart usa unui bloc dupa ce s-a imbatat, iata ca exista si cineva care l-a inteles mereu pe Tamas si care il face mandru pe fotbalist.

Ioana Tamas

Este vorba despre sotia sa, Ioana, care se poate lauda cu un trup de invidiat si care se pare ca l-a iertat pe sotul ei de fiecare data cand acesta a intrecut masura.

Ioana Tamas

De cealalta parte, cu asa o minunatie de femeie langa el, fotbalistul a avut si motive pentru care sa se cuminteasca!

Ioana Tamas

Ioana Tamas este foarte atenta cu silueta ei, iar pentru asta femeia lucreaza intens la sala de fitness. Imaginile cu ea in timp ce isi pune in evidenta abdomenul "sculptat" dar si sanii si fesele ferme au facut furori printre cei care o cunosc pe tanara mamica.

Ioana Tamas

CITESTE SI:

Opt luni de inchisoare pentru Gabriel Tamas. Sentinta nu e definitiva!

Nu o sa-ti vina sa crezi ce s-a intamplat cu tricoul lui Cosmin Moti de la meciul cu Steaua!

Ioana Tamas

Condmanat la inchisoare cu suspendare

In dimineata de 31 mai 2013, fotbalistul, aflat intr-o stare avansata de ebrietate, a incercat sa intre in scara unui bloc din apropierea Guvernului, a spart usa de la intrare cu picioarele si s-a lungit pe scari, pe palierul de la etajul 1. Femeia de serviciu s-a speriat si a fugit, iar locatarii au chemat politia, dar Tamas s-a zbatut si a injurat pe toata lumea inainte de a fi incatusat.

Tamas

In sentinta de condamnare, magistratii au aratat ca fotbalistul nu se face vinovat de cea mai grava infractiune retinuta de procurori, respectiv sfidarea organelor judiciare, si l-au achitat cu privire la aceasta fapta. Condamnarea a fost insa pronuntata pentru tulburarea linistii si ordinii publice. Tamas a mai fost obligat la achitarea sumei de 1.000 de lei cheltuieli judiciare catre stat, iar Asociatia de Proprietari unde fotbalistul a spart usa nu s-a constituit parte civila, pentru ca Tamas a platit reparatiile.

R.O.

Citeste despre: gabriel tamas, sotie gabi tamas, ioana tamas, gabi tamas si sotia, jucator nationala


Share On Facebook