Gabriel Cotabita

În data de 4 martie, de la ora 19.00, Casa Sindicatelor din Botoşani va găzdui un spectacol grandios in care veti avea placerea sa-l ascultati pe Gabriel Cotabita.

Odată cu venirea primăverii, cel mai îndrăgit buchet muzical, dedicat în mod special doamnelor şi domnişoarelor, dar şi domnilor care vor să facă o bucurie celor mai speciale fiinţe din viaţa lor, va urca pe scena, printre care cei mai în vogă artişti ai momentului, care au ales piese speciale pentru Ziua Internaţională a Femeii. Gabriel Cotabiţă va transmite publicului emoţia şi bucuria sa de a cânta, oferind piese noi, dar şi nemuritorul şlagăr ”Domnişoară, nu pleca!”. ”Sunt fericit că voi anunţa venirea primăverii prin melodiile mele, la Botoşani. Pot spune că această primăvară va fi mult mai importantă pentru mine, pentru că este prima după ce am renăscut. Revin oricând cu drag în nordul Moldovei şi cu drag aş merge oriunde alãturi de vechii mei prieteni (Liviu Sorinel şi Robert Duduc - ce reprezintă acum D.I.O.S.- Artist Resources România), cât şi alãturi de Filarmonica de Stat Botoşani (Manager Mihai Sîrbu), instituţie de care mã leagã vechi şi foarte plãcute amintiri! Sunt nişte oameni senzaţionali şi adevãraţi profesionişti cu care am avut mereu succes şi sãli pline oriunde am fost în ţarã”, a spus Gabriel Cotabiţă.

Gabriel Cotabita

Pe aceeaşi scenă va urca şi soprana pop-opera Ianna Novac, dar şi tenorul Vlad Miriţă. Alături de Filarmonica de Stat Botoşani, aceştia vor interpreta piese speciale pentru oamenii îndrăgostiţi şi, bineînţeles, vor face pe rând duete cu protagonistul serii, Gabriel Cotabiţă. ”E o onoare să cânt pe aceeaşi scenă cu Gabriel Cotabiţă. Este unul dintre artiştii care mi-au marcat viaţa profesională, fiind un reper şi un exemplu de putere”, a spus Ianna Novac.

Gabriel Cotabita
Cancan

Larisa Ciuta

 

 

Citeste despre: gabriel cotabita, gabriel cotabita concert, gabriel cotabita spectacol, cancan


Share On Facebook