gabi cristea

Gabriela Cristea este căsătorită de cinci ani cu soţul ei, Marcel Toader şi, în pofida gurilor rele, se declară cum nu se poate mai fericită alături de el.

„El are o faţă de Gigi Duru, dar, în ciuda aparenţelor, îi place să glumească mult şi să se distreze. La Marcel m-a atras faptul că e mereu galant şi este cu un pas înaintea mea. Nu există zi în care să nu ne prostim, să râdem! El e cel care găteşte în casă, iar eu fac prăjituri. Lui îi place că sunt o femeie frumoasă!”, a spus ea pentru ziarul Ring.

Fosta prezentatoare mărturiseste că se simte bine in postura de femeie măritată şi că poară cu mândrie verigheta în fiecare zi.

gabi cristea

„Întotdeauna mi-a plăcut să mă întorc la tradiţie. Am haine ieftine, dar şi scumpe. Mă mândresc cu verigheta mea, e lucrul pe care îl port în fiecare zi. Ea are o valoare sentimentală mai mare ca orice. Un cadou, dacă mi-l aduce cineva, trebuie să fie din suflet. În ultima perioadă, am făcut nişte cadouri foarte interesante: dulceţuri, zacuscă, roşii la borcan, vişinată, toate făcute de mine şi de Marcel. Au fost foarte apreciate. Prietenii mei, când se întorc din vacanţă, îmi aduc condimente, vanilie, cacao... Apreciez lucrurile domestice”, a precizat bruneta.

 

 

 

Citeste despre:gabi cristea, macel toader, casnicie


Share On Facebook