Crudu

Face ce face si reuseste in cele din urma sa faca o gafa vestimentara. Asa s-a intamplat si la ultima sedinta foto realizata de Daniela Crudu.

Sanul Danielei Crudu a reusit sa ajunga din nou pe internet. In timpul unei sedinte foto, bruneta a facut furori cu tinutele pe care le-a purtat. Iubita lui Nila a postat o fotografie pe contul de socializare, reusind sa trezeassca imaginatia barbatilor. Bluza prea decoltata a facut ca sanul vedetei sa stea mai mult pe afara, decat ascuns, asa cum era normal.

Crudu

Fanii nu prea au fost de acord cu stilul Danielei , considerand ca este foare deplasat."Foarte extravagant,alege ceva mai finut ca te avantajeaza mai mult", "Xena-printesa erotismului fara bariere!", Esti cea mai frumoasa", i-au scris fanii in dreptul imaginii.

Cititi si

Daniela Crudu habar nu avea ce face "Mihai Costea" pe Facebook! Denuntul a fost facut de o satena care a publicat deja mesajele!

Daniela Crudu a intrat la apa! Vara asta a prins-o mai slaba ca oricand… Uite cum arata acum!

Adepta unui machiaj natural

Daca majoritatea vedetelor se feresc sa fie fotografiate fara machiaj, si asta pe buna dreptate, Daniela Crudu nu are nicio problema cu acest lucru. Si nici nu ar avea de ce. Bruneta arata foarte bine chiar si fara fond de ten, farduri si alte artificii cosmetice.


L.L

Citeste despre: daniela crudu, daniela crudu sexy, daniela crudu gafa vestimentara


Share On Facebook