Acasă » Galerie foto » Noi detalii fabuloase în telenovela începutului de an! Mama cunoscutei afaceriste a rupt tăcerea: cum îşi ”storcea” soţul şi amanţii de bani!

Noi detalii fabuloase în telenovela începutului de an! Mama cunoscutei afaceriste a rupt tăcerea: cum îşi ”storcea” soţul şi amanţii de bani!

De: I.D. 20/01/2017 | 00:13

Amantlâcurile fostei patroane a Mora Champagne Bar au scandalizat lumea bună din Capitală, la începutul acestui an. Fosta asociată a lui Sanchi, celebrul iubit al Luminiţei Anghel, a reuşit să învârtă pe degete trei bărbaţi: soţul care nu bănuia nimic şi care o adora, amantul putred de bogat John S., cel cu care avea o relaţie de şapte ani de zile, iar recent a început o poveste de amor cu un faimos avocat de la noi, căsătorit până de curând cu o cunoscută judecătoare de la Curtea de Apel Bucureşti. (puteţi citi detaliile halucinante despre telenovela începutului de an AICI şi AICI 

Bogdan Mihalcea, soţul cu acte al afaceristei, suferă nu doar pentru că a fost trădat într-o asemenea manieră de femeia iubită, ci şi pentru că la mijloc, în tot acest scandal incendiar, a picat copilaşul lor, un băieţel în vârstă de doar trei anişori. Crescut mai mult de bunicii de la Moineşti decât de propria mamă, fiindcă aceasta era ocupată cu plecările constante la amantul miliardar, fiul fostei patroane a avut enorm de suferit din pricina amantlâncurilor celei care i-a dat viaţă. Nu doar că nu a interesat-o soarta propriului copil, ci l-a mai şi lovit fizic atunci când a stârnit o ceartă monstruoasă avându-l drept ţintă pe soţul ei. Totul a fost confirmat chiar de către bunica băieţelului, cea care s-a săturat să-şi „acopere” fiica.

Micuţul în vârstă de doar trei anişori a fost crescut mai mult de tatăl lui, care îl adoră, precum şi de bunicii de la Moineşti, cei care s-au săturat să repare greşelile fiicei lor.

Micuţul în vârstă de doar trei anişori a fost crescut mai mult de tatăl lui, care îl adoră, precum şi de bunicii de la Moineşti, cei care s-au săturat să repare greşelile fiicei lor.

Femeia a decis să rupă tăcerea şi să i se confeseze ginerelui distrus emoţional de veştile aflate şi care, din fericire, a găsit în ea un sprijin, pentru a-şi creşte mai departe băieţelul aşa cum trebuie. Nu doar că fosta patroană a Mora Champagne Bar a folosit copilul drept instrument de manipulare emoţională pentru a-şi ”stoarcă” soţul şi amanţii de bani, dar şi-a mai minţit şi propria mamă, atunci când aceasta a aflat de legătura amoroasă dintre afaceristă şi celebrul avocat, reacţionând violent, fără să îi pese de felul în care afectează pe micuţ.

„Nu ştiu ce să mai zic… Ofofofof… Eu ţi-am zis să nu-ţi mai faci speranţe, că ea e dusă. Nu ştiu ce-o fi în capul ei. Eu nu mai zic nimic, că m-am săturat, mă ia inima naibii. Ea spune ce-i convine şi cine ştie ce o fi în realitate. De copil n-a interesat-o, copilul săracul… n-a vrut nici să-l alăpteze. Iar îmi amintesc altele, prin câte am trecut. A zis la un moment dat că se duce la Roma cu John, dar zicea atunci că e impresar sau ceva. Zicea că ea se chinuie să facă bani, ca să ţină casa. Şi o luat de fapt toţi banii ca să facă o afacere cu John. (n.r. investiţia miliardarului în Mora Champagne Bar) Ştiu că i-ai spus că poate să fie sinceră, să îţi spună dacă are o relaţie cu altcineva. Copilul are haine, multe. (n.r. cumpărate de John S.) Dar eu când am grijă de el nu folosesc aşa de multe, nu mai da tu acum banii pe ele. Voia nuntă de 150.000 de euro, v-aţi dus voi pe unde v-aţi dus să rezolvaţi. O zis că voi nu aţi mai avut relaţii intime de ceva vreme. A zis că dacă o mai faci de râs, îţi face plângere la Poliţie, pentru calomnie. Tare m-am săturat de tot. A rupt uşa, a trântit copilul pe jos, a făcut scandal după ce a aflat că ştii tot.

 

Afacerista nu s-a preocupat niciodată de bunăstarea fiului ei, folosindu-l ca
Afacerista nu s-a preocupat niciodată de bunăstarea fiului ei, folosindu-l ca „armă” pentru a-i stoarce de bani pe amanţi, dar şi pe soţ.

 

A luat banii copilului şi a zis că sunt banii ei, i-a dat pe o haină. Era 6500 de euro şi ea a zis că e 2500. În Germania ştiu că a fost pe 21 decembrie, când suna telefonul apărea prefixul. A zis că a trimis de Crăciun pachetul din Germania, de la John S., prin nu mai ştiu cine, şi ăla l-ar fi pus din Bucureşti. A făcut asta ca să nu vină să-l vadă. Un copil valorează două jucării?! Cu John m-a îmbârligat şi pe mine la fel ca pe tine, mi-a zis că el îi face relaţii cu modelingul, apoi că face afaceri cu el. Când a luat banii din casă (n.r. oferiţi de soţul ei, Bogdan) şi a plecat cu el în Italia, a zis că se duce să muncească, să aducă banii câştigaţi pentru copil. De fapt, nu a adus nimic. Ştiu cât de mult o iubeşti, nu i-ai făcut niciodată niciun rău, tu eşti ca mine, doar latri, dar nu îi faci nimic. Ea o făcut numai aberaţii la nervi, numai prostii o dat din una în alta. Pe mine mă deranjează că bietul copil, în toată schema ei, e zero barat! Venea şi stătea cu el câte o jumătate de oră la o săptămână. I-am spus toate astea tatălui ei şi el i-a spus că este momentul să se responsabilizeze. Taică-su i-a zis că o amestecă cu pământ dacă nu vine să aibă grijă de copil, nu să aibă alte… preocupări.

Am întrebat-o dacă are pe altcineva, s-a jurat că nu are legătură cu nimeni. A spart singură uşa (n.r. după soţul ei i-a cerut telefonul să verifice dacă are pe el discuţii cu amanţii), urla, i-am zis să se calmeze că sperie copilul. Mi-a zis să ies cu el pe hol. A dărâmat scaunul, a venit copilul la ea, l-a împins, l-am luat eu şi i-am zis să plecăm. Nici măcar nu se mai închidea uşa, după ce a lovit-o. Tu ai ieşit pe hol, să eviţi scandalul şi ea urla pe urmă să vină Poliţia că i-ai furat telefonul. Cu umărul a dat în uşă, nu-mi imaginam să aibă atâta forţă să spargă încuietoarea”, sunt mărturisirile cutremurătoare ale femeii, cea care nu a mai rezistat şi i-a povestit totul lui Bogdan.

„I-am zis dacă e cu avocatul şi ea a zis că nu are nicio treabă cu el. Ţin minte că i-ai dat tu bani să-i pună silicoane, i-a dat şi el. (n.r. amantul John S.) Ce dracu’ o fi făcut cu atâţia bani?! Ea a zis că tu ai terminat-o, tu i-ai pus sfârşitul. Că în zilele următoare ea vine acasă şi că i-ai stricat vacanţa. (n.r. cea recentă, din Asia, unde a plecat cu cel mai recent amant, celebrul avocat) O zis că să nu te găsească acolo, să te muţi, că ea bani nu mai are să plătească chiria. Nu l-a adus niciodată pe avocat (n.r. noul amant) la noi în casă, nu mi-a zis că are vreo relaţie cu el, mi-a zis că vorbeşte cu el doar ca prietenă, să te ajute el pe tine. Ştiu că s-a dus odată sau de două ori să vorbească cu el, dar aici nu a fost vreodată”, a mai adăugat mama afaceristei.

(Georgiana Laciu)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Este legal să circuli cu o copie a talonului auto?
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea și Radu Vâlcan: „Eu eram disperată, distrusă”
Adela Popescu vrea să plece definitiv din București! Cum este, de fapt, relația dintre ea...
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Ireal cât a costat sicriul lui Corduneanu! Cosciugul, adus din America
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Țara în care s-a deschis un supermarket low-cost: “Toată lumea e binevenită aici”
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Ultimele zile de Mercur retrograd, complicate pentru două zodii!
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000 de lei
Devine obligatoriu în România de 1 octombrie 2024. Se dau amenzi de până la 10.000...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Lovitură pentru cei care au mașină PE BENZINĂ. Se întâmplă chiar de astăzi, 19 APRILIE
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în 2024?
Predicția ciudată făcută de Nostradamus despre ABDICAREA Regelui Charles. Își încheie sau nu domnia în...
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase totul în urmă: M-am hotărât!
Decizie radicală luată de prietena de suflet a lui Ion Ţiriac! E gata să lase...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă:
Pepe, relație de prietenie cu Ibrahim Ibru, actualul soț al Ralucăi Pastramă: "Vorbim aproape zilnic,...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent