Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Primele imagini cu noul iubit al Elenei Udrea. S-a combinat cu un donjuan monden! Fost model în echipa lui Cătălin Botezatu, Adrian Alexandrov a curtat-o toată vara pe ex-consiliera prezidenţială

Primele imagini cu noul iubit al Elenei Udrea. S-a combinat cu un donjuan monden! Fost model în echipa lui Cătălin Botezatu, Adrian Alexandrov a curtat-o toată vara pe ex-consiliera prezidenţială

De: Cancan 14/09/2016 | 00:00

Revista Ciao!, pe piaţă de miercuri, publică în exclusivitate pozele dar şi povestea de amor dintre Elena Udrea şi un model lipovean. Amănunte calde, fotografii exclusive, tot tacâmul.

În 1999, Elena Udrea îl cunoştea pe Dorin Cocoş. În 2003 acesta o cerea de soţie, iar nunta celor doi a avut loc în data de 26 decembrie, chiar de ziua ei, la consulatul de la New York al României. Atunci când şi-au unit destinele, Dorin mai fusese deja căsătorit cu Olguţa Chiriac, iar din acel mariaj a apărut Alin Cocoş, Elena neavând nici o problemă că soţul avea un băiat din altă căsătorie.

De altfel, din căsnicia lor, încheiată un deceniu mai târziu, nu a mai apărut nici un copil, Alin fiind singurul moştenitor al lui Cocoş, în vreme ce Udrea s-a concentrat mai mult pe cariera politică, decât pe direcţia de a deveni mamă.

În data de 10 iunie, 2013, cei doi puneau punct unui mariaj de succes teoretic, care a durat un deceniu şi, pe parcursul căruia, amândoi şi-au construit carierele în politică, respectiv afaceri. De altfel, Elena Udrea mărturisea că şi această goană nebună după carieră i-a făcut să se îndepărteze, iar anumite presiuni externe, despre care nu a oferit mai multe detalii, au destrămat iremediabil cuplul Cocoş-Udrea. Unele voci au spus că acele presiuni ar fi purtat numele Dianei, cea pe care Dorin o ducea în faţa altarului la doar câteva luni de la divorţul de Elena, însă nici unul dintre cei doi nu a dorit să spună mai multe despre cauza menţionată printre cele care au dus la despărţirea dintre afacerist şi politiciană. Puţin probabil, însă într-adevăr cam rapidă cununia domnului Cocoş post divorţ!

„Toate lucrurile frumoase durează puţin. Oricum, mai puţin decât îmi doresc. Fostul meu soţ a avut permanent o activitate care nu a avut legătură cu activitatea mea politică. Unul din motivele pentru care ne-am despărţit a fost pentru că eu am optat definitiv pentru politică, iar el a ales să rămână om de afaceri”, spunea Udrea cu un zâmbet amar pe chip, după ce a devenit o femeie liberă.

„Eu cred în continuare în dragoste, în relaţii noi”, a mai completat ea şi a avut dreptate, deoarece, după Dorin, în viaţa Elenei Udrea a apărut Valentin Chifu.

Deşi a încercat pe cât posibil să ţină noua poveste de iubire departe de ochii curioşi ai presei, Elena părea să fie din nou fericită, redescoperind fiorii dragostei după un mariaj finalizat după zece ani. Ceea ce a cucerit-o pe aceasta a fost faptul că Valentin i-a fost sprijin într-o perioadă extrem de dificilă, nefiind interesat de persoana publică Elena Udrea, ci de femeia care avea nevoie să iubească din nou.

Sursele Ciao! îl indică totodată pe Valentin un bărbat tare bun şi dornic de ajutorarea oamenilor, femeilor în special, chiar şi trecute de prima tinereţe, cu cât mai darnice cu atât mai bine!

„Au trecut doi ani de când am divorţat şi, vă mărturisesc sincer, mă bucur că am un bărbat ca Valentin lângă mine. Eu sunt o persoană care crede în dragoste. El este omul care s-a aflat alături de mine în cea mai grea perioadă a vieţii mele într-un moment în care prieteni vechi au ales să se îndepărteze, să se dezică de mine”, declara Elena Udrea.

Însă, din nefericire, nici această poveste de dragoste din viaţa ei nu a fost menită să dureze, dar cei doi au rămas în relaţii bune, fiind vorba de o despărţire pe cât de discretă, pe atât de civilizată.

”Ne-am desparţit, eu şi Valentin nu mai suntem împreună. Asta e! Am rămas însă prieteni, locuim în acelaşi cartier, la un bloc distanţă’”, a declarat Udrea pentru CANCAN.ro, la acea vreme. Relaţia ei cu Valentin s-a terminat după aproape un an, dar nici unul dintre cei doi nu a dorit să spună şi care au fost motivele.

Nu ştim dacă în cazul Elenei se va aplica vorba tradiţională cu numărul trei care poartă noroc, însă Udrea a fost cucerită din nou de un domn, pe nume Adrian Alexandrov. Poate fi unul dintre motivele despărţirii de Valentin. Chiar dacă discreţia ei celebră a rămas neschimbată, iar recent Elena a anunţat că nu are nici o relaţie, se pare că doar încearcă să protejeze momentele frumoase petrecute alături de cel care i-a făcut intens curte în această vară. Lipoveanul Alexandrov, originar din Tulcea, nu este doar un bărbat tânăr şi arătos, ci are un CV impresionant şi o carieră construită pe cont propriu, de la zero. Nu mai vorbim de renumele său în rândul doamnelor cunoscătoare, care chicotesc şi fac nişte comparaţii de nereprodus vizavi de anumite chestiuni!

Venit în Bucureşti pentru a-şi construi o carieră, având mai multe şanse aici decât în micul orăşel natal, Adrian a cochetat o perioadă cu modellingul, defilând inclusiv pentru Cătălin Botezatu. Care neoficial nu are cele mai frumoase cuvinte la adresa lui. Întrebat de revista CIAO!, Botezatu nu a dorit să comenteze.

Alexandrov este prieten cu Ramona Gabor şi a cochetat cu televiziunea.
Alexandrov este prieten cu Ramona Gabor şi a cochetat cu televiziunea.

Noua lui slujbă l-a purtat pe noul iubit al Elenei tocmai până în Dubai, acolo unde i-a devenit prieten bun Ramonei Gabor, alături de care a semnat nişte contracte cu case de modă (Hugo Boss, Armani, Dior). Dorindu-şi o schimbare a încercat inclusiv să fie steward pentru cei de la Emirates, o companie vânată de mii de tineri anual pentru că are cele mai bune salarii din domeniu. S-a întors în cele din urmă tot în România, unde şi-a construit o vilă superbă, pe malul unui lac, cu banii câştigaţi în primii ani de muncă.

Dacă aveaţi impresia că deja are suficiente lucruri în CV, vă înşelaţi, fiindcă noul iubit al Elenei Udrea nu s-a oprit aici, ba chiar a cochetat şi cu televiziunea prin ţări străine, pentru ca în prezent să aibă o funcţie bună într-una dintre cele mai mari companii de real estate din Bucureşti.

Elena Udrea şi Alexandrov au fost fotografiaţi în drum spre mare.
Elena Udrea şi Alexandrov au fost fotografiaţi în drum spre mare.

Acesta ar fi cunoscut-o pe Elena Udrea în această vară, pe litoral, acolo unde ea şi-a petrecut majoritatea timpului şi, cucerit de ea, a început să-i facă marcaj strâns. Deşi a ezitat iniţial, mai ales după ce a avut parte de două eşecuri amoroase dureroase, Elena Udrea a cedat şi a început o nouă poveste de dragoste, mai ales că a declarat chiar ea în repetate rânduri că preferă bărbaţii independenţi şi inteligenţi, iar Adrian Alexandrov pare din ce spun prietenii lor că se încadrează perfect în ambele categorii.

Toate detaliile le puteţi găsi în revista CIAO!, la toate punctele de difuzare a presei.


Răzvan Sava

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un semafor, în BUCUREȘTI: „Este absurd!”
Turist italian, rămas fără cuvinte după ce a văzut ce mașini au oprit la un...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Nadia Comăneci, apariție incredibilă! La brațul cărui bărbat celebru a fost văzută în București
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu el: „Verdictul final...”
Sore, detalii despre actualul ei iubit! Artista își dorește să facă al doilea copil cu...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
"Unde mai joc și eu la aparate?!" Vieţile românilor care s-au trezit într-o nouă realitate,...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Cum continuă YouTube lupta cu adblokerele?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Vor dispărea BANCNOTELE definitiv?! Moment de cotitură în lumea banilor
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Devine obligatoriu din 6 iulie! Dispozitivul pe care trebuie să-l aibă mașinile la bord
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
Rusia va ataca NATO. Anunțul care punea lumea pe jar
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru Sarah
Cum i-a dat Anamaria Prodan peste nas lui Laurențiu Reghecampf. Cadou de peste 100.000€ pentru...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...