Acasă » Galerie foto » Transmitem LIVE pe Facebook imagini de la biserica unde este depus trupul ILENEI CIUCULETE!

Transmitem LIVE pe Facebook imagini de la biserica unde este depus trupul ILENEI CIUCULETE!

De: Cancan 17/03/2017 | 12:29
Transmitem LIVE pe Facebook imagini de la biserica unde este depus trupul ILENEI CIUCULETE!
Prieteni şi apropiaţi ai Ilenei Ciuculete îi aduc un omagiu marii artiste

Celebra interpretă de muzică populară Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă, marţi, pe patul de spital, cauza fiind o ciroză galopantă ce a apărut în urma unei hepatite C nedescoperite la timp. Vestea morţii artistei a îndurerat o ţară întreagă, Ileana Ciuculete numărându-se printre cele mai apreciate cântăreţe de muzică populară de la noi. Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, transmite live imagini de la biserica Costeasca din Chitila, acolo unde este depus trupul neînsufleţit al artistei.

UPDATE 21:14 – Emilia Ghinescu a făcut o declaraţie emoţionantă la ieşirea din biserică, atât despre pierderea bunei ei prietene, Ileana Ciuculete, dar şi despre starea din acest moment a soţului regretatei cântăreţe, Cornel Galeş: „Vreau să mi-o amintesc aşa cum era ea, cum am cunoscut-o eu, mereu veselă şi plină de viaţă. Cornel este distrus şi spune că nu ştie cum va trece de ziua de mâine, nu-şi poate imagina ziua de mâine pentru că el rostul pe Pământul ăsta nu şi-l mai vede fără „zâna” lui şi aşteaptă cât mai repede să se ducă lângă ea”.

Emilia Ghinescu
Emilia Ghinescu

UPDATE 20:33 – Horia Moculescu şi-a exprimat la rândul lui regretul pentru trecerea prematură în nefiinţă a Ilenei Ciuculete: „Mama ei trăieşte acum sentimentul acela de a-ţi îngropa copilul matur. Faptul că moare atât de neaşteptat lasă aşa de nepregătite sufletele celor din jur încât e greu să te echilibrezi. Dacă a luat-o aşa, înseamnă că Dumnezeu a iubit-o. În România problema mare este o lipsă de simţ. Majoritatea artiştilor îşi dăruiesc tot pentru muncă, muzică” a declarat Horia Moculescu în direct, la TV.

UPDATE 20:00 – În biserică şi-au făcut apariţia Cornelia Catanga şi Grigore Leşe. Catanga nu a rezista şi, răpusă fiind de durerea de a o pierde pe Ileana Ciuculete, s-a aşezat în genunchi alături de mama regretatei cântăreţe.

UPDATE 19:28 – Duhovnicul Ilenei Ciuculete, cel care a fost chemat chiar la dorinţa regretatei cântăreţe pentru a-i alina sufletul înainte de sfârşitul atât de neaşteptat, a povestit în direct despre ultimele discuţii avute cu Ileana Ciuculete: ”Duminică după-amiază am fost solicitat de familie să-i fac nişte rugăciuni. Am vorbit cu ea şi era încrezătoare. Eu ştiam de toată evoluţia bolii. De fiecare dată când înregistra un disc venea la biserică ca să-i meargă bine. În calitate de duhovnic eu sunt convins că Dumnezeu a chemat-o în corul îngerilor ca să cânte şi acolo”.

UPDATE 18:47 – La sicriul Ilenei Ciuculete a ajuns şi mama ei, care a fost susţinută de cei dragi. Cuvintele rostite de bătrână la căpătâiul fiicei ei le-a sfâşiat sufletul celor prezenţi: Copiluţa mea, copiluţa mea frumoasă! Gospodina mea! Frumoasa mea! Tot aici, copila mea, te găsesc? M-aşteptam să fii vie să vorbim amândouă! Copiluţa mea cuminte şi frumoasă. Copila mea, dragostea mea! Copila mea, se apropie timpul să nu mai fii aici, copila mea, sufletul meu, frumoasa mea! Nu mai am cuvinte să te mai strig, toate le-ai avut frumoase şi bune, nu se mai poate. Pleci de aici de la mămica ta, de la copiii tău şi de la fratele tău. Nu mai simţim nicio durere pentru că ajungi acolo unde a vrut Dumnezeu să ajungi. Copilul meu, nu pot să te mai ţin în braţe pentru că ai capacul! Nu te pot uita niciodată, fata mea”, a rostit printre şiroaie de lacrimi mama Ilenei Ciuculete.

Mama Ilenei Ciuculete este îngenunchiată de durere.
Mama Ilenei Ciuculete este îngenunchiată de durere.

UPDATE 18:24 – Rosa, fiica lui Aurelian Preda, a transmis un mesaj emoţionant pentru Ileana Ciuculete, pe care îl puteţi citi AICI.

Fiica lui Aurelian Preda a venit la căpătâiul Ilenei Ciuculete pentru a-şi aduce un ultim omagiu. Sursă foto: wowbiz.ro.
Fiica lui Aurelian Preda a venit la căpătâiul Ilenei Ciuculete pentru a-şi aduce un ultim omagiu. Sursă foto: wowbiz.ro.

UPDATE 17:56 – Mara Bănică a povestit în direct despre discuţia emoţionantă pe care a avut-o cu Cornel Galeş, soţul regretatei Ileana Ciuculete: ”Eram convinsă că e o glumă. L-am sunat pe Cornel şi l-am întrebat. Cornel a început să plângă. Mi-a zis ”Mara, sunt cu puiul meu în braţe. Puiul meu e aici nu pot să o trezesc, vor să o ducă la morgă”. Pe 28 feruarie nu a existat petrecere sau emisiune… Împreună erau legaţi, Cornel nu va mai fi întreg de acum înainte”.

Mara Bănică a fost foarte apropiată de Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş.
Mara Bănică a fost foarte apropiată de Ileana Ciuculete şi Cornel Galeş.

UPDATE 14:44 – La căpătâiul Ilenei Ciuculete a venit şi buna ei prietenă şi colegă de scenă, Ionela Prodan. Cântăreaţa a fost copleşită de durere şi, după ce a ajuns lângă sicriul Ilenei, a sărutat crucea cu lacrimi şiroindu-i pe obraji. (detalii & foto – AICI)

„Ce pot să vă spun este că a plecat un om adevărat. Atâta putere, atâta demnitate umană fantastică. Să nu lase nimic, nimic, niciun semn de durere. Nu a suportat compasiunea. Sunt sigură că ea ştia. Nu se poate ca un corp atât de bolnav să nu simtă. A strâns în ea atâta durere, să nu ştie nimeni, să plece cu acel zâmbet superb. Eu sunt mai puţin cu cântecul. Am fost sunată de televiziuni şi am spus: ‘Staţi puţin, e o greşeală, să nu faceţi vreo prostie, verificaţi’. Nu am întâlnit niciodată un om cu atâta putere. Să o odihnească Dumnezeu acolo unde este, în ceruri. Eu mi-am pierdut tatăl fetelor şi… rămâi singur în durerea ta. Dumnezeu să îi întârească să treacă peste această pierdere fantastică, a spus Ionela Prodan, după ce a ieşit din biserică.

Ionela Prodan a fost de-a dreptul copleşită de durerea pierderii bunei ei prietene, Ileana Ciuculete, iar atunci când a ajuns la căpătâiul acesteia a sărutat cu lacrimi în ochi crucea de lângă sicriu.
Ionela Prodan a fost de-a dreptul copleşită de durerea pierderii bunei ei prietene, Ileana Ciuculete, iar atunci când a ajuns la căpătâiul acesteia a sărutat cu lacrimi în ochi crucea de lângă sicriu.

”Nu, Doamne! Mă rog să nu fie adevărat! O cunosc de când eram copil! Sunt în ŞOC, sper să fie o glumă proastă, Ileana Ciuculete era femeie puternică, ea nu a fost bolnavă nici măcar o secundă. O cunosc de când era un copilaş, avea 16-17-18 ani şi era deja vedetă, am cântat împreună de nenumărate ori. Nu am mai vorbit de câteva săptămâni, dar nu cred că poate fi adevărat, nu mi-a spus nimic”, a spus, plângând, Ionela Prodan, imediat după ce s-a aflat că Ileana Ciuculete s-a stins din viaţă.

UPDATE 13:30 Biserica unde este depusă Ileana Ciuculete se umple. Multe persoane continuă să vină să îi aducă un omagiu marii cântăreţe

UPDATE 12:50 Emilia Ghinescu a venit şi ea la biserică să îi aducă un omagiu Ilenei Ciuculete. Nici ea nu a putut să îşi ascundă lacrimile (DETALII AICI)

Emilia Ghinescu a izbucnit şi ea în lacrimi după ce şi-a văzut colega în sicriu
Emilia Ghinescu a izbucnit şi ea în lacrimi după ce şi-a văzut colega în sicriu

UPDATE 12:20 Maria Velicu a izbucnit în lacrimi atunci când şi-a văzut colega, pe Ileana Ciuculete, în sicriu. (DETALII AICI)

Mioara Velicu, în lacrimi
Mioara Velicu, în lacrimi

UPDATE 12:00 Numeroase persoane au venit la biserica Costeasca din Chitila pentru a o omagia pe marea intrepretă de muzică populară Ileana Ciuculete.

Ileana Ciuculete va fi înmormântată sâmbătă la cimitirul Străuleşti (citeşte AICI mai multe informaţii), acolo unde sunt şi peste 160 de poeţi şi prozatori de marcă, dar şi alte nume cu rezonanţă: Rodica Tapalagă, Geo Costiniu, Teodor Mazilu, Ion Oiţă (celebrul patron al restaurantului La Cocoşatu’).

Cornel Galeş a mărturisit că ultima dorinţă a soţiei sale, Ileana Ciuculete, a fost ca acesta să o ţină de mână (DETALII AICI). „Îmi zicea să o strâng mai tare, mai tare, până i-am zis că nu am cum să o strâng mai tare de atât. În acel moment a răsuflat prelung şi a murit”, a declarat bărbatul îndurerat (vezi AICI imagini cu el la priveghi).

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la Survivor All Stars
Câți euro a luat Alexandra Duli, de la Pro TV, pentru cele 14 săptămâni la...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de euro a lui Țiriac! A aşteptat 5 ani să o primească
WOW! CUM POATE SĂ ARATE! Au apărut primele imagini cu maşina de 2,7 milioane de...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele premiu câștigat în 2012
Ce s-a ales de Petru Buiuca, primul câștigător „MasterChef România”. Pe ce a cheltuit marele...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cât timp trebuie ținut semnalul când intri în depășire? Iei amendă pentru așa ceva?
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Cine este femeia care își pune melci pe față! Videoclipurile ei au devenit virale
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte; ANM anunţă o uşoară încălzire de la mijlocul săptămânii viitoare
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Inovație în bricolaj: Două noi instrumente Parkside la Lidl
Inovație în bricolaj: Două noi instrumente Parkside la Lidl
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Întrebare SIMPLĂ ca „bună ziua”: Ce sunt ROȘIILE? Fructe SAU legume?
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata să primească turiști
Castelul din România care a renăscut din ruine. A fost reabilitat și acum e gata...
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
“Avem o situație de urgență”. Boala care a început să facă ravagii pe un continent
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi LUATĂ cât de curând
Ciucă a dat VESTEA CEA MARE pentru milioane de români. Decizia care ar putea fi...
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Monica Tatoiu a fost îngrozită. Diagnosticul crunt primit de la medici
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
Scumpiri de weekend. Prețul benzinei crește la pompă
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
BANCUL ZILEI | 9 din 10 bărbați mint. Ce face al 10-lea, de fapt?
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al Anamariei Prodan a ţinut-o ascunsă
Cât de frumoasă este fosta iubită a lui Ronald Gavril, pe care actualul iubit al...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o în 24 de ore”
Maria, o gimnastă de doar 17 ani s-a stins din viață subit: ”Boala a răpus-o...
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în comă
Noi informații despre starea de sănătate a cântăreței transgender Naomi. De ce a intrat în...
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o bombă de vitamine
Fructul care te scapă de stres dacă îl miroși. Are proprietăți uimitoare și e o...
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o pasăre care trăiește și în România
Creatura care poate zbura 10 luni fără să se oprească. Este deseori confundată cu o...