Mugur Mihaescu

Mugur Mihaescu, alias Garcea din celebrul serial de comedie "Vacanta Mare", viseaza sa revina pe micile ecrane cu formatul care l-a facut celebru. Ar pastra acelasi nume, insa actorii cu siguranta nu ar mai fi aceiasi, pentru un plus de originalitate.

Mugur Mihaescu a pus bazele celebrului serial de comedie "Vacanta Mare", alaturi de bunul sau prieten Radu Pietreanu. Ani la rand au facut milioane de oameni sa rada, alaturi de Axinte, Mirela Stoian (Lila) si Ani Cretu (Urinela).

Vacanta Mare
Au iesit de ceva vreme de pe micile ecrane, insa Garcea si-ar dori nespus sa revina. Din nefericire insa, televiziunile nu ii prea curteaza, desi sitcom-ul lor a facut furori, iar oamenii nu se mai dadeau plecati din fata televizoarelor. "Mi-ar placea sa revenim, insa televiziunile nu au oferte pentru noi, sau daca au noi nu stim de ele. Cel mai probabil as reface "Vacanta Mare" alaturi de Radu Pietreanu, fara Mirela Stoian si Ani Cretu. As vrea sa oferim oamenilor altceva, nu aceeasi mancare de peste, asa ca cele doua nu cred si-ar avea locul. Trebuie sa fim originali", a declarat Mugur Mihaescu, pentru CANCAN.ro.
Radu Pietreanu


Afacerile ii merg ca pe roate


De cand a iesit de pe sticla, Mugur Mihaescu s-a concentrat asupra afacerilor iar acestea ii merg din plin. Si, pana la proiectul de televiziune, actorul si-a planificat sa isi extinda afacerile:

Mugur Mihaescu
"Pub-ul merge de minune, slava Domnului. In jurul datei de 15 septembrie voi mai deschide inca unul, chiar vis a vis de cel existent. Sper sa se bucure de acelasi succes rasunator", ne-a mai spus Mugur Mihaescu.

 

CITESTE SI

 O mai tii minte pe Urinela, iubita lui Axinte din "Vacanta mare"? Ce s-a ales de blonda care stranea hohote de ras!

Vestea care ii va bucura pe fanii Vacanta Mare! Vezi ce vor face Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu!

O mai tii minte pe sora lui Axinte din Vacanta Mare? Ce se intampla in aceste momente cu Lila si ce a ajuns sa faca acum!


A plecat cu familia in Delta Dunarii

Mugur Mihaescu si Rodica

Inainte de marea inaugurare a noului Pub, Mugur Mihaescu si-a luat sotia si fiica si au plecat intr-o scurta vacanta in Delta Dunarii. "Am fost o saptamana la mare, iar acum plecam o saptamana in Delta. Fetele la plimbare, iar eu la pescuit. Apoi s-ar putea sa mai plecam inca o saptamana pe litoral, vom vedea. Profitam de vremea frumoasa si de timpul liber. Din toamna nu vom mai avea vacanta", ne-a mai spus Mugur Mihaescu.

Georgiana Coman

Citeste despre: mugur mihaescu, garcea, vacanta mare, radu pietreanu, mirela stoian, lila, ani cretu


Share On Facebook