Loading the player...

George Tucudean este unul dintre cei mai bogati fotbalisti. Chiar daca are doar 22 de ani, dinamovistul se poate mandri cu o colectie impresionanta de masini.

In garajul lui Tucudean se gaseste un Ferrari 458 de 200.000 de euro, cea mai noua achizitie a sa. Pe langa asta, jucatorul lui Dinamo mai conduce un Porsche Panamera de 130.000 de euro, un Audi R8 de 150.000 de euro si un BMW X6 de 80.000 de euro.

Aflat in ultimele zile inainte de startul campionatului, Tuducean a simtit nevoia de putina distractie si si-a scos in club iubita cu care are o relatie de aproape 4 ani.

Anamaria Tuduran l-a urmat pe Tucudean la Liege, cand acesta a jucat pentru Standard, iar acum, cei doi s-au mutat in Bucuresti.

CANCAN.RO i-a filmat pe cei doi indragostiti cum au plecat dintr-o cafenea de fite din Capitala. Imbracat cu o geaca de piele si un tricou super colorat, George Tucudean s-a urcat la in BMW-ul X6 de culoare rosie si a luat-o cu el si pe una dintre cele mai bune prietene a iubitei sale.

George Tucudean si-a scos din garaj cea mai 'ieftina' masina
George Tucudean si-a scos din garaj cea mai 'ieftina' masina


Familia lui Tucudean a strans o avere de 80.000.000 de euro
Tucudean nu a apucat sa castige foarte multi bani din fotbal. In Belgia avea un salariu de 20.000 de euro, insa cea mai mare parte din banii sai vin din afacerile familiei.
Tatal si bunicul lui Tucudean au strans o avere de 80.000.000 de euro.

Bunicul sau si-a luat angajamentul sa-l premieze de fiecare data cand marcheaza. Primeste 200 de euro la fiecare gol inscris si are 50 de euro amenda daca vede cartonasul galben. Devenit unul dintre cei mai importanti atacanti ai lui Dinamo, Tucudean este foarte iubit in Stefan cel Mare. Tucudean a inscris in acest sezon 4 goluri pentru Dinamo.

D.C.

Citeste despre: george tucudean, dinamo, porsche, bwm


Share On Facebook