Andreea Marin

Andreea Marin trece prin momente grele, după ce, zilele trecute, tatal său, Dan Marin, s-a stins din viaţă în urma unui infarct. Fostul sot al vedetei TV, Stefan Bănică Jr, a făcut un gest deosebit pentru cel care i-a fost socru.

Aflată de la 20 de ani în lumina reflectoarelor, cu o carieră fulminantă, viaţa Andreei Marin a fost îndelung mediatizată şi comentată. Tocmai de aceea, nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că fosta prezentatoare a emisiunii “Surprize, surprize”(TVR1), a fost crescută de tata, după ce mama ei s-a stins din viaţă în urma unui tragic accident de circulaţie. De altfel, Andreea nu a ratat nicio ocazie de a vorbi despre suferinţa provocată de decesul celei care care i-a dat viaţă, dar şi despre relatia specială pe care a avut-o mereu cu tatăl său. Zilele trecute, Andreea Marin a anunţat prin intermediul paginii sale de socializare că părintele ei s-a stins din viaţă. Dărâmată de veste, prezentatoarea TV a fost nevoită să îşi adune puterile, pentru a pleca imediat la Iaşi, acolo unde a şi organizat funeraliile tatalui său.

Andreea Marin a avut o relaţie extrem de bună cu tatăl său
Andreea Marin a avut o relaţie extrem de bună cu tatăl săuStefan Banica Jr, extrem de afectat de moartea fostului socru!


Potrivit informaţiilor oferite de cea de-a treia soţie a lui Dan Marin, acesta a murit din cauza unui infarct şi nu a suferit deloc. S-a stins din viaţă în patul său, în braţele soţiei, cu zâmbetul pe buze. Ieri, omul de afaceri a fost înmormântat, iar astăzi şi-ar fi serbat ziua de naştere.

Vedeta TV şi-a îngropat ieri părintele
Vedeta TV şi-a îngropat ieri părintele
În toate aceste zile extrem de grele, Andreea Marin l-a avut alături pe soţul său, fizioterapeutul turc Tuncay, însă, nici fostul soţ, Ştefan Bănică Jr, nu a rămas indiferent în faţa unui asemenea necaz. Potrivit surselor noastre, artistul a făcut un gest deosebit pentru cel care i-a fost socru timp de şapte ani:”Ştefan a fost foarte afectat de tot ceea ce s-a întâmplat. A avut mereu o relaţie deosebită cu Dan Marin, s-au admirat şi respectat reciproc. El a avut concerte, aşa că nu a putut fi prezent la priveghi, însă, a trimis o coroană de flori pe care scria că a fost o onoare să îl cunoască pe domnul inginer”.

Andreea Negoiţă

Citeste despre: andreea marin, andreea marin tata deces, dan marin a murit, stefan banica jr andreea marin, stefan banica jr socru


Share On Facebook