Andreea Mantea

Andreea Mantea si Cristia Mitrea par sa se iubeasca si dupa terminarea filmarilor pentru emisiunea la care cei doi au participat. Ultima lor declaratie de dragoste ii va uni pentru totdeauna.

Andreea si iubitul ei si-au tatuat la incheietura mainii un semnul infinit stilizat. Bruneta a si explicat ce inseamna pentru ei acest simbol.

Cei doi si-au facut acelasi tatuaj, la incheietura mainii
Cei doi si-au facut acelasi tatuaj, la incheietura mainii

“I love you infinity times infinity!”, a scris Andreea in descrierea imaginii. Desigur, declaratia de dragoste este pentru iubitul ei, Cristi.

Andreea si Cristi au petrecut momente de neuitat la malul marii
Andreea si Cristi au petrecut momente de neuitat la malul marii

Toata lumea s-a grabit sa le ureze “casa de piatra” si sa le spuna ce le sta foarte bine impreuna. Cei mai multi, insa, s-au mirat ca iubirea lor dureaza si dupa emisiune. "Sunteti foarte frumosi impreuna! Ma bucur ca ai facut aceasta alegere, Andreea!", "Si eu care credeam ca e regizat... Felicitari!", "Superrrr! Chiar va potriviti... si ma bucur ca exista dragoste dupa emisiune!", au scris fanii.

_____

CITESTE SI:

S-a aflat! Mantea o sa TURBEZE! Iubitul ei de la Burlacita a fost ARESTAT dupa ce a scos cutitul si...

A facut-o sa planga si apoi a cerut-o de NEVASTA! Andreea Mantea si-a gasit jumatatea si se MARITA!

_____

Cristi a avut probleme cu legea

Cristian Mitrea a avut, in 2012, mari probleme cu legea. Uriasul a primit de la Judecatoria Sectorului 4 un mandat de arestare pentru 29 de zile, dupa un scandal in trafic.

Andreea nu a stiut ca iubitul ei a avut probleme cu legea
Andreea nu a stiut ca iubitul ei a avut probleme cu legea

Totul s-a intamplat in data de 4 octombrie 2012, pe Bulevardul Marasesti. Cristian Mitrea a coborat din automobilul sau si a urcat in tramvaiul liniei 27, amenintandu-l cu un cutit de vanatoare pe vatman. Nu s-a oprit doar la amenintari. Cristian i-a provocat o plaga la mana dreapta, iar acesta a avut nevoie de ingrijiri medicale.

R.O.
 

Citeste despre: cristi mitrea, andreea mantea, andreea mantea si cristi, andreea mantea burlacita, andreea mantea iubit, declaratie de dragoste andreea mantea


Share On Facebook