gigi becali

Steaua a ratat calificarea in grupele Ligii, dupa un meci de cosmar cu bulgarii de la Ludogorets. Pe langa asta, Steaua a pierdut o suma frumusica de bani, din care Gigi Becali ar fi platit salariile la echipa si unele datorii pe care le mai are.

Aflat in inchisoare si fara posibilitatea sa mai faca afaceri, Gigi Becali a fost nevoit sa renunte la cea mai de pret bijuterie a sa, dupa Steaua. Este vorba de palatul sau, din Aleea Alexandru. Gigi Becali a anuntat in trecut ca vrea sa il vanda si cerea in schimbul lui 9 milioane de euro. Ziarul Ring anunta ca unul dintre creditorii de nadejde al lui Gigi Becali l-ar fi luat deja si are planuri mari: "Am auzit ca l-a luat Olaroiu. Face restaurant de lux. Gata. Noi plecam acasa, am fost informati ca nu mai lucram aici"

Toti oamenii care aveau grija de palatul lui Gigi Becali au fost dati afara, iar portile de la intrare sunt legate cu lanturi.

Cosmin Olaroiu i-a dat un ultimatum lui Gigi Becali inca din vara, insa seful Stelei a sperat ca echipa se va califica in Liga, iar cu cele 20 de milioane de la UEFA isi va putea plati datoriile. Moti s-a opus, iar acum Gigi Becali a trebuit sa-si vanda palatul pentru a-i inapoia lui Oli cele 5 milioane pe care le datoreaza.

CITESTE SI

Strigator la cer! N-o sa-ti vina sa crezi cum poate sa arate celula lui Gigi Becali de la Poarta Alba

Satula de scandaluri si infidelitati, sotia lui Giovani Becali l-a parasit in inchisoare! Femeia a plecat definitiv din tara

L-a chemat la Poarta Alba pe iubitul Teodorei

Latifundiarul din Pipera a intrat in panica in momentul in care a auzit ca presa a aflat de relatia pe care Teodora, fiica sa de 19 ani, o are cu un baiat. Gigi Becali l-a chemat de urgenta pe iubitul Teodorei la Penitenciarul din Poarta Alba, pentru a avea o discutie ca intre barbati.

“Lui Gigi nu-i place atunci cînd apar imagini prin tabloide cu fetele lui, mama lui sau cu soţia lui. Acum, după ce au apărut imagini cu iubitul Teodorei se gândeşte la tot felul de şcenarii, că vor apărea tot felul de vorbe despre fata lui şi aşa mai departe. În aceste condiţii el vrea să discute cu iubitul Teodorei, deoarece vrea să se asigure personal că băiatul o va cere în căsătorie pe fiica lui”, a declarat o sursa din apropierea lui Gigi Becali pentru Fanatik.

D.C.
 

Citeste despre: gigi becali, palat, aleea alexandru


Share On Facebook