Cristi Borcea

Latifundiarul din Pipera a vorbit despre anuntul care a zguduit din temelii lumea mondena si acela ca Valentina Pelinel este insarcinata cu Cristi Borcea.
 

Presupusa idila dintre Cristi Borcea si renumitul model concretizata cu un bebelus a surprins o tara intreaga. Referitor la aceste zvonuri aparute, Gigi Becali nu confirma faptul ca Borcea ar astepta un copil de la Pelinel.

"Daca este adevarat ca Valentina Pelinel este insarcinata e problema lor, pe mine nu ma intereseaza. Probabil o sa ma intrebati de botez. Eu am un fin care se numeste Cristi Borcea şi, in egala masură, o fina care se numeste Alina Borcea. Am cununat doi tineri care sunt ca si copiii mei spirituali. Eu nu botez decat copii care sunt din sfanta taina a cununiei, Borcea si Alina, atat. Nu ne jucam acum cu Sfintele Taine si cu nevestele. Eu o să tin cu dreptatea. Eu nu stiu sigur daca este adevarat asa ceva. Eu o sa-i dau un sfat parintesc. Nu e normal'', a precizat Gigi Becali.

Valentina Pelinel
Intrebat daca l-ar cununa pe Cristi Borcea in cadrul unei eventuale casatorii cu Valentina Pelinel, Gigi Becali a raspuns: "Eu nu ma joc cu sfanta taina a cununiei. Eu am cununat un om, daca de exemplu il cununam cu Mihaela, hai treaca mearga, lasi o nevasta, cu dezlegare de la preot si binecuvantare, sa zicem ca iti iei a doua nevasta, dar nu ne jucam cu asa ceva. E problema lui. Eu nu stiu daca este adevarat. A spus Valentina ca este copilul lui Cristi? Eu nu contest, este posibil, dar sa spuna ea. Eu stiu ca nu au avut o relatie amoroasa si ca nu este un copil facut natural. O sa vedem daca este adevarat", a mai adaugat afaceristul.


Gigi Becali
Luni, Valentina a postat un mesaj pe pagina sa de socializare unde a anuntat ca este foarte fericita ca o sa devina mamica: "Sunt foarte fericita sa pot impartasi cu voi cea mai frumoasa veste: voi deveni mama si in acest moment pot confirma aceasta stire. Chiar azi am fost la medic si totul merge perfect, asa ca mi-am dorit sa fiti primii care se bucura impreuna cu mine. Stiu ca acum se fabrica multe ipoteze si scenarii, de aceea am asteptat sa confirm o veste asa de importanta doar in momentul in care am fost sigura de ea. Va multumesc pentru urari si gandurile bune si va invit sa urmariti declaratia in exclusivitate pe care o voi acorda in aceasta seara la emisiunea lui Cristi Brancu, urmand ca la intoarcerea mea in tara sa povestesc mai multe despre acest eveniment minunat din viata mea."


Oana Pascaru

 

Citeste despre: valentina pelinel si cristi borcea, valentina pelinel insercinata


Share On Facebook