Giulia

Chiar daca au existat zvonuri ca s-au despartit, Giulia Anghelescu si sotul ei Vlad Huidu se inteleg de minune. Artista recunoaste ca a fost extrem de geloasa, insa, s-a vindecat.

Giulia Anghelescu recunoste ca gelozia i-a afectat relatia, insa, de cand a devenit mama, lucrurile s-au schimbat.Acum, relatia cu sotule ei merge ca pe roate.

Giulia

 „Eu am fost geloasă, dar mi-a trecut la un moment dat. Nu ştiu cum m-am vindecat. S-a pogorât aşa...dintr-o dată, ceva...şi a zis: gata, ajunge! El nu-mi provoca şi nici acum nu-mi provoacă niciun sentiment de gelozie, este liniştit, e în banca lui sau este foarte deştept. Înainte, când chiar eram geloasă, cred că lipsa de încredere în mine îmi provoca gelozia, nu el. Dar, în timp m-am maturizat şi eu, am ajuns la o vârstă, după ce am născut, la care mi-am dat seama că, de fapt, problema era la mine, nu la el”, a mărturisit Giulia la o emisiune tv.

Citeste si

Giulia Anghelescu a decis sa rupa tacerea! Divorteaza sau nu de Huidu? "Exista discutii..."

Ce divort? Giulia Anghelescu si Vlad Huidu se inteleg, parca, din ce in ce mai bine! Iata dovada!

Este mioapa, dar nu poarta ochelarii

Partenera de viata a lui Vlad Huidu are ochelari de vedere de luni bune, insa nimeni nu a vazut-o purtandu-i, cel putin inafara membrilor familiei. Cantareata refuza sa iasa cu ei din casa si mai ales sa ii poarte la evenimente, desi sunt dati cand de abia se descurca cu vederea. "Sunt mioapa si port -1. Trebuie sa port ochelarii mereu, doar ca de cele mai multe ori nu fac asta", ne-a declarat Giulia. Aristia nu s-a obisnuit deocamdata cu acest accesoriu si are impresia ca nu o avantajeaza absolut deloc, asa ca prefera sa se chinuie sa zareasca la departare, decat sa se faca de ras.

L.L

Citeste despre: giulia anghelescu, giulia anghelescu vlad huidu


Share On Facebook