alina vidican

Daca acum este o respectabila sotie de milionar - fie el si inchis -, Alina Borcea avea cu totul alt statut social in adolescenta. Nevasta fostului sef de la Dinamo era manechin si obisnuia sa pozele topless.

Inainte sa il cunoasca pe Cristi Borcea - care la vremea respectiva era casatorit cu Mihaela -, Alina, pe atunci Vidican, incerca sa isi croiasca un drum in modelingul autohton.

alina vidican

Tanara timisoreanca a lucrat pentru cei mai cunoscuti designeri romani: Catalin Botezatu, Irina Schrotter, I.D. Sarrieri, George Hojbota, Argos, Catinca Roman, Zina Dumitrescu, Ingrid Vlasov, Razvan Ciobanu, Laura Olteanu si multi altii.

alina vidican

Alina a aparut in publicatii ca Elle, Vogue, Cosmopolitan, Avantaje sau Star, in catalogul uneia dintre colectiile lui Catalin Botezatu in 2003, a castigat titlul de "Cel mai bun model al anului 2001" la a saptea editie a festivalului de moda National Fashion Show, in 25 noiembrie 2002, precum si premiul "Perfect Curls" la finala concursului Super Model of The World organizat de Ford Models in 2002.

alina vidican

Totodata, actuala sotie a lui Cristi Borcea a bifat cateva pictoriale de senzatie, acceptand sa pozeze fara sutien, intr-o pereche de chiloti minusculi. Evident, de dragul faimei si al banilor...

E insarcinata in doua luni!

Pe final de 2014, Alina a anuntat ca este gravida in doua luni, marturisind ca isi doreste sa ii ofere o fetita partenerului ei de viata. Cristi Borcea mai are patru copii. Trei cu fosta lui sotie, Mihaela - gemenii Mihai Angelo si Antonia Melissa (11 ani) si Patrick (16 ani) - si un baitel, George Alexandru (2 ani), cu actuala nevasta.

B.P
 

Citeste despre: alina borcea, alina vidican, alina borcea goala, alina vidican goala, cristi borcea, sotie borcea goala


Share On Facebook