Acuzatie. Bivolaru mai este judecat in prezent la Cluj pentru trafic de persoane, dupa ce a scapat de celelalte dosare in care era cercetat

Gregorian Bivolaru, liderul Miscarii de Integrare in Absolut (MISA), revine in actualitate cu un interviu exploziv in care da lectii de sex. Guru Bivolaru face teoria sexului tantric, spunandu-le discipolilor sai ca ejacularea inseamna pierderea energiei sexuale de cel putin 52 de ori pe an, ceea ce conduce la o considerabila epuizare.

In interviul aparut pe site-ul MISA, Bivolaru, care se afla in Suedia, unde a obtinut azil politic, povesteste cum a renuntat la sexualitate pentru a practica yoga, dar vorbeste si despre vibratiile launtrice. Acesta are si un termen pentru sexul fara ejaculare, numindu-l "taisul briciului". "Barbatul obisnuit are cel putin una sau chiar doua ejaculari pe saptamana. Pentru Tantra aceasta inseamna a pierde energia sexuala de cel putin 52 de ori pe an, ceea ce conduce la o considerabila epuizare", mai sustine liderul MISA. Bivolaru face si o comparatie a lichidului seminal. "Sperma barbatului occidental, datorita exceselor ejaculatorii, este prea lichida, iar atunci cand excitatia este puternica, o anumita cantitate va fi eliminata. In cazul barbatilor care practica Tantra, o retentie seminala foarte lunga va avea drept consecinta transmutatia biologica a spermei, care va face cu putinta procesele de sublimare a energiei rezultante", incheie "Grieg".