Grigore lese

Grigore Lese trece prin momente grele, dupa ce o colega de breasla s-a stins din viata. Anuntul a fost facut chiar de interpret, pe contul de socializare.

Grigore Lese a postat pe contul de socializare o imagine realizata la o inmormantare. Femeia care s-a stins din viata era o prietena veche a artistilui, iar pierderea ei a lasat un gol imens in sufletul acestuia. "Iarna asta ne-a luat-o si pe Maricuta lu Axente din Suciu de Sus, cea care zicea ca nimeni alta din fluier", a scris cantaretul.

Interpretul a facut publica imaginea durerii
Interpretul a facut publica imaginea durerii

Grigore Lese este un cunoscut solist de muzica populara romaneasca din zona Tarii Lapusului. A absolvit Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare (Fagot), azi fiind doctor în Muzică şi profesor asociat al Facultăţii de Litere, Universitatea Bucureşti şi al Universităţii de Muzică Bucureşti. Repertoriul lui este constituit din melodii vechi, provenind din folclorul autentic al zonei şi marcând evenimente importante din viaţa omului. Grigore Leşe cântă şi la diverse instrumente muzicale.

Livia Lixandru

Citeste despre: grigore lese, grigore lese doliu, grigore lese inmormantare


Share On Facebook