Serban Copot

Fiecare om are cate o pasiune, iar atunci cand are putin timp liber se bucura de ceea ce ii place mai mult. Putini au stiut, insa, ca Serban de la Animal X este innebunit dupa yacting si ca are si cateva medalii, castigate in concursuri.

Zilele trecute, Serban Copot a fost cel mai fericit om. Acesta a profitat de clipele libere si si-a relaxat mintea si sufletul intr-o cursa nebuna dupa medalia de aur. Ce s-a intamplat? Pentru multi este o adevarata surpriza, intrucat cei care stiu ca Hiena este pasionat de yachting sunt destul de putini.

Zilele trecute, Hiena de la Animal X a participat la o competitie de yachting
Zilele trecute, Hiena de la Animal X a participat la o competitie de yachting

CITESTE SI

El comanda, ea plateste! Serban de la Animal X si sotia se completeaza la cumparaturi!

Ea e Roxana, iubita lui Hienă! Vezi ce baietel dragut au si de ce nu s-au casatorit inca!

Acum s-a clasat pe locul al treilea si a cucerit medalia de bronz, dar in 1996 a fost campion national
Acum s-a clasat pe locul al treilea si a cucerit medalia de bronz, dar in 1996 a fost campion national

De curand, acesta a imblanzit valurile si a reusit sa ajunga la mal cu medalia de bronz. Totul, in aplauzele publicului si spre bucuria prietenilor virtuali, care l-au felicitat pentru reusita lui. Aceasta competitie marcheaza intoarcerea lui Serban la carma vasului, dupa ce in urma cu 18 ani a fost campion national la yachting, sport pe care l-a practicat aproape un deceniu.

Partenera lui Serban de la Animal X prefera sa se dedice familiei

Roxana, iubita lui Serban de la Animal X, a acceptat cu greu sa se lase fotografiata pentru o celebra revista alaturi de cantaret si de fiul lor. In opinia tinerei, viata departe de blitz-ul aparatului era tot ce isi dorea. Se pare ca Roxana era cea care ii cerea lui Serban sa nu o expuna in fata camerelor si sa o lase sa duca o viata discreta.

A.D.
 

Citeste despre: hiena, hiena animal x, hiena yachting, hiena sport nautic, serban animal x sport apa


Share On Facebook